Zaakwaarnemer van Hakimi haalt vernietigend uit naar moeder van Mbappé: "Gebrek aan respect voor ons vak"

jun 26 2023, 10:40 NEWS
schermafbeelding 2023 06 26 om 105308
Achraf Hakimi en Kylian Mbappé zijn teamgenoten en vrienden, maar hun zaakwaarnemers kunnen dat niet zeggen van elkaar. Mbappé wordt vertegenwoordigd door zijn moeder en inmiddels heeft ze een bedrijf opgezet. Nu zou Fayza Lamari, zoals ze heet, Hakimi willen toevoegen aan haar rooster. Alejandro Camaño, die momenteel de zaakwaarnemer is van Hakimi, is daar op z'n zachtst gezegd niet blij mee.
"We zijn erg verbaasd dat ze op deze manier de markt kan onderbreken, alleen omdat ze moeder van een belangrijke speler is," aldus Camaño in de krant AS. Hij benadrukt dat Hakimi bij zijn bedrijf Footfeel en haalt ook gelijk uit naar Lamari: "Achraf is een onderdeel van de Footfeel-family. Hij is al jaren overtuigd van ons project, al respecteren we zijn relatie met Kylian. Maar het is niet genoeg om de moeder van een speler te zijn. Voor mij toont dit een gebrek aan respect voor ons vak aan."
Hij gaat verder en zegt dat haar bedrijf geen enkele waarde heeft, omdat het enkel gebaseerd is op de status van haar zoon: "Het bedrijf van Lamari is enkel gebaseerd op Kylian Mbappé. Haar inbreng op deze markt bestaat niet, ze heeft geen ervaring en nog nooi grote deals gemaakt. Het is allemaal gebaseerd op een relatie tussen moeder en zoon. En we hebben al vaker gezien hoe het gaat met ouders die de belangen van hun kinderen gaan behartigen. Hun aandeel in deze markt is nul."