Zeventien-jarige beginnende rapper Rylo Huncho tragisch overleden, nadat hij zichzelf schijnbaar per ongeluk neerschiet

mei 22 , 11:04 NEWS
shutterstock 2230645955
Rapper Rylo Huncho is op 15 mei tragisch overleden. Dat hebben verschillende media, zoals Billboard, naar buiten gebracht. Volgens een woordvoerder van de Suffolk Police Department, een politie afdeling in de Amerikaanse staat Virginia, heeft het incident plaatsgevonden rond tien uur 's avonds en zou het gaan om een "self-inflicted gunshot." De zeventien-jarige Rylo is nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.
De politie doet op dit moment nog onderzoek naar de situatie. Zo is de reden voor Huncho's dood nog onduidelijk. Uit het vooronderzoek is geconstateerd dat het incident per ongeluk is gebeurd. Echter vertelt de woordvoerder van Suffolk P.D. dat de details nog niet bekend zijn gemaakt en wordt er rekening mee gehouden dat het om zelfmoord zou kunnen gaan.
Rylo Huncho was tijdens het incident zichzelf aan het filmen. In de video die hij aan het maken was is te zien hoe hij een pistool met een groene laser vasthoudt. Na het spelen ermee richt hij het wapen op de zijkant van zijn hoofd, waarna hij al dan niet per ongeluk een kogel afvuurt. Voordat de kogel werd afgevuurd zei hij: "F*ck y'all n****s." Daarna zakte de rapper in elkaar.
De familie van Rylo Huncho, wiens echte naam nog niet naar buiten is gebracht wegens het feit dat hij minderjarig is, heeft inmiddels een crowdfunding-actie gestart voor de rapper. Daarmee hebben ze inmiddels al meer dan drieduizend euro opgehaald. "Hello, my aunt recently lost her 17-year-old son from a self-inflicted gun wound to the head," staat in de beschrijving. "He was her only son! She was a single parent but took care of her son the best she could. Suicide/accidental was the cause of his death we are still trying to figure out why. But anything I mean anything can help her at this time of need. He was her only child she was also an only child it was always her and her son. Anything can help! Please keep my family in your prayers thank you so much."
Foto: Shutterstock/Gorodenkoff