Zoon van Diddy beschuldigd van drogeren en misbruiken van vrouw

apr 03 , 11:55 NEWS
schermafbeelding 2024 04 03 om 121635
Christian Combs, ook bekend als King Combs en de jongste zoon van Diddy, wordt geconfronteerd met beschuldigingen van seksueel misbruik en het drogeren van een vrouw. Deze aantijgingen voegen zich bij de reeds ernstige beschuldigingen richting zijn vader.
Christian werd in de boeien geslagen bij de inval in één van de huizen van zijn vader, maar werd vrijwel meteen vrijgelaten zonder aanklacht. Daar lijkt nu echter verandering in te komen nadat een onbekende vrouw heeft beweerd dat ze is misbruikt en gedrogeerd door Diddy's zoon.
AllHipHop en Vibe onthulden dat er een rechtszaak tegen Christian in de maak is. Tyrone Blackburn, de advocaat die verschillende beschuldigers van Diddy vertegenwoordigt, bevestigt dat de vrouw inderdaad van plan is om Christian aan te klagen. Hoewel de exacte details van het vermeende incident en de identiteit van het slachtoffer nog niet zijn onthuld, worden de beschuldigingen als serieus beschouwd.
Ondanks dat Christian nog niet rechtstreeks op de beschuldigingen heeft gereageerd, plaatste hij onlangs een cryptisch bericht op zijn Instagram-verhaal met de woorden: "Stop the cap." Het is op dit moment niet duidelijk of hij hiermee op zijn eigen zaak doelde of alles wat er over zijn vader wordt gezegd.
Christian is niet de enige Combs-zoon die in juridische problemen verkeert. In een andere rechtszaak waarin Rodney Jones betrokken is, wordt ook de oudere broer van Christian, Justin Combs, genoemd. Jones beweert dat Justin aanwezig was tijdens een incident in een studio waarbij een man, simpelweg aangeduid als "G", werd neergeschoten, vermoedelijk door Diddy of Justin zelf.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 02 16 om 172904

Kanye West komt op voor zijn vrouw en mishandelt man die haar aangerand zou hebben

NEWS apr 18, 10:29
ronaldo 3

Ronaldo krijgt gelijk van arbitragecommissie en kan miljoenen euro's verwachten van oud-werkgever

NEWS apr 18, 11:43
schermafbeelding 2023 10 02 om 173733

Max Verstappen maakt Lewis Hamilton belachelijk tijdens stream

NEWS apr 18, 14:28
shutterstock 627391325

Ondernemer aangeklaagd voor verkrachting nadat hij zich anders voordeed op Tinder: "Ik wilde iemand anders, niet hem"

NEWS apr 18, 10:55
dailypaper ss24 resortcreative 11 0048 copy

Daily Paper bereidt je voor op de zomer en het festivalseizoen met nieuwe collectie

STYLE apr 18, 12:45