Nicki Minaj aangeklaagd voor honderden miljoenen wegens stelen track

TMZ meldt dat Nicki Minaj aangeklaagd is voor minimaal 200 miljoen voor het stelen van de track ‘Rich Sex’ die ze in samenwerking heeft gemaakt met Lil Wayne. Brinx Billions, een collega-rapper afkomstig uit New York, claimt dat hij in 2016, Nicki Minaj de track liet horen die zij vervolgens stal voor haar eigen album, Queen.

Brinx vertelt dat hij positieve reacties kreeg van de Barbie rapper, nadat hij de track aan haar liet horen. Ook claimt hij dat Nicki Minaj hem vertelde dat de track hoge ogen kon gooien en het wellicht een wereldwijde hit zou kunnen worden.

Het tweetal leerde elkaar kennen in 2007, maar dat neemt niet weg dat hij hartstikke kwaad is op de superster. Daarom klaagt hij haar samen met Universal Music Group, Young Money en Cash Money aan voor minimaal 200 miljoen dollar aan schade.

Opvallend genoeg staat Brinx Billions wel in de credits als een van de schrijvers van Rich Sex. Echter neemt hij hier geen genoegen mee. Volgens Brinx Billions zou hij alle credits moeten krijgen voor de track. Ook zou de Barbie rapper specifieke teksten hebben gekopieerd zoals “It ain’t such a thing as broke and handsome” van de rapper uit New York.

More Stories
Oussama Ahammoud deelt opmerkelijk verhaal via Snapchat