Nicki Minaj en Cardi B eindigen een nacht vol drama met een “wapenstilstand”


Gisteren kreeg Cardi B verschillende dreigende telefoontjes en berichten van Nicki Minaj fans en dat zorgde ervoor dat de zus van Cardi uithaalde naar Nicki. De Queen rapper besloot in haar eigen radioshow te reageren op de aantijgingen en ontkende elke betrokkenheid. Vervolgens claimde Nicki dat haar vriendin Rah Ali Cardi in elkaar geslagen had en ze bood maar liefst honderdduizend dollar voor de beelden. Daarnaast zei ze dat Cardi B 21 Savage heeft tegengehouden om met Nicki samen te werken.

Cardi reageerde met een serie video’s waarin ze de beschuldigingen van Nicki ontkracht, maar ze claimt ook dat Nicki de deal met Diesel heeft gekregen omdat zij die heeft afgeslagen. Hetzelfde geldt voor het nummer Woman Like Me van Little Mix; de track zou eerst naar Cardi gestuurd zijn, maar omdat die het te druk had heeft ze afgeslagen. Vervolgens kwam het nummer uit met Nicki Minaj. Cardi zei dat ze de hele situatie zat was en nodigde Nicki uit voor een gesprek of een gevecht zodat het opgelost kan worden.

Nicki liet de rant niet voor wat het was en nodigde Cardi uit voor een leugendetector test over alles wat er gezegd is in de radioshow. Na een serie tweets kwam Nicki bij zinnen en zei ze dat ze wilde focussen op positiviteit en zodoende deze situatie achter zich te laten. Cardi was het hiermee eens en plaatste een screenshot van de tweet op haar Instagram.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

30 October

X