Nicki Minaj kondigt eigen komedie serie aan

ABC Family heeft aangekondigd dat Nicki Minaj een eigen programma krijgt waarin ze zelf zal spelen en zelf gaat produceren. De komedie serie zal gebaseerd worden op haar leven en die van haar familie tijdens hun vertrek van Trinidad naar de Verenigde Staten. Ook zullen we in de serie zien hoe ze is gegroeid als artiest in New York en hoe ze uiteindelijk de bekendste vrouwelijke rapper is geworden van dit moment.

Wanneer de serie van start gaat is nog onbekend en ook andere castleden zijn nog niet aangekondigd. Wat wel bekend is gemaakt is dat de opnames van de show dit najaar plaatsvinden in Queens, waar Nicki is opgegroeid. Via een Instagram post heeft Nicki dit nieuws bevestigd en is ze een landelijke zoektocht begonnen naar een #YoungNicki voor in de show.

Dat Nicki ineens gaat acteren is niet geheel onverwachts. In haar tienerjaren volgde de rapster namelijk ‘Visual and Performing arts’ op LaGuardia High School in Manhattan. Bekijk hieronder de clip van haar prestaties als jonge actrice.

Hieronder bevestigd ze haar nieuwe show en verteld ze dat ze opzoek is naar de #YoungNicki.

I am now launching a nation wide search to find #YoungNicki ???

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

30 September

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.