Nieuw album ‘G I R L’ van Pharrell vanaf nu verkrijgbaar

pharrell_girl_album_cover_a_s

We kunnen er niet om heen, 2013 was een succesvol jaar voor de duizendpoot Pharrell Williams. Zo was hij te horen op de internationale hitsingle ‘Get Lucky’ van Daft Punk en produceerde hij het nummer ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke, dat eveneens een groot succes werd. Eind 2013 verraste hij iedereen met zijn eigen single ‘Happy’, waarvoor hij een Oscar nominatie ontving, aangezien het ‘s werelds eerste 24-uurs videoclip is.

Nu maakt de producer/zanger/mode-ontwerper zich op voor de release van zijn tweede solo album ‘G I R L‘, dat vanaf 3 maart te verkrijgen is. Met het album wilt Pharrell alle vrouwen over de hele wereld even in het zonnetje zetten. Op het album zijn samenwerkingen met Justin Timberlake, Daft Punk, Alicia Keys en Miley Cyrus te horen.

Pharrell laat op ‘G I R L‘ zijn zwoele en vrolijke kant zien. Misschien zegt het wat over de fase waarin hij zit. Het album is volwassen en trekt de lijn van zijn single ‘Happy’ door. Met tracks als ‘Brand New’ en ‘Gust of Wind’ kun je de groei als artiest goed terug horen. Het volledig door Pharrell geproduceerde album is nu hieronder te beluisteren.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

7 March

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz