Nieuwe muziek van Russo, TonyTony, Kippie, Lil MG en Jairzinho

Vrijdag staat bekend als een dag waarop veel muziek dropt. Ook vandaag zijn artiesten uit binnen- en buitenland weer druk met nieuwe muziek droppen. Omdat we jullie zo veel mogelijk op de hoogte houden van de nieuwste tracks zetten we er hier een aantal op een rijtje.

Deze lijst is voor de laatste singles van Nederlandse bodem.

Russo – Belt Mij
Vandaag dropt Russo zijn debuutsingle Belt Mij. De jonge rapper tekende vorig jaar bij het label Top Notch en dropt zijn eerste track onder het label. Check hem hieronder.

TonyTony – Pak Het ft. Kippie
De Utrechtse rapper TonyTony dropt een nieuwe single, genaamd Pak Het. Op deze track werkt hij weer samen met Kippie, die ook twee maal verscheen op Tony’s album Macaroni Time, wat vorig jaar oktober uitkwam. Luister hieronder naar Pak Het.

Lil MG – Connectie
Vorige maand dropte Lil MG nog zijn EP Instinct. Nu is de rapper uit Almere terug met zijn nieuwe single Connectie. Beluister hem hieronder.

Jairzinho – Vuurvliegjes
Het debuutalbum van Jairzinho komt steeds dichter bij. Na deze maand al de single Avond/Ochtend te hebben gedropt is hij opnieuw terug met nieuwe muziek. Het gaat om het nummer Vuurvliegjes, check hem hieronder.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

13 April

X