Nieuwe muziek van Woenzelaar, Mario Cash, Johnny Sellah en Philly Moré


Naast de deluxe versie van het Hella Cash album van Josylvio, de EP’s van Ashafar en Anu-D en de nieuwe single van Jayh is er natuurlijk weer heel veel muziek uitgekomen deze week. Zo is Johnny Sellah op Verlof, is Mario Cash op 18+ dingen en dropt Philly Moreé zijn solo debuutsingle.

Woenzelaar – Brakka Boys

Vorige week stond Woenzelaar nog labelgenoot Flow de Wolf bij op Drugline en vandaag is hij weer terug met een eigen single. Het gaat om het nummer Brakka Boys en de track is hier te beluisteren.

Philly Moré – Komma’s

Philly Moré liet voor het eerst echt van zich horen als special guest op het album Lituatie van SFB met GLOWINTHEDARK. Inmiddels zijn we twee jaar verder en is de rapper klaar voor zijn eigen project. Na een 101Barz sessie laat hij vandaag zijn eerste single Komma’s los.

Mario Cash – 18+

Zijn Bengladesh EP is nog maar een paar maanden geleden, maar Mario Cash is alweer terug met nieuw materiaal. Hij dropt vandaag zijn nieuwe single 18+ en die is hier te beluisteren.

Johnny Sellah – Verlof

Rotterdam Airlines is bezig met een serie releases genaamd Vertrekhal en na nummers van Yasz en Young Ellens is het vandaag de beurt aan Johnny Sellah. Hij volgt het voorbeeld van Adje en dropt zijn nummer Verlof.

11 May