🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Nieuwe projecten van Desiigner, Blocboy JB en Royce Da 5’9″

Vrijdag staat bekend als een dag waarop veel muziek dropt. Ook vandaag verschijnt er veel nieuwe muziek, zo is het driedelige album van Rae Sremmurd; SR3MM, Swaecation en Slim Jxmmi, eindelijk hier. Dat is echter lang niet het enige wat aandacht verdient op deze drukke dag, Desiigner namelijk uit het niets een EP, Blocboy JB brengt zijn volledige Simi project uit en hiphop zwaargewicht Rocye Da 5’9″ dropt zijn Book Of Ryan album. Check deze projecten hieronder.

Desiigner – L.O.D.
Het project Life Of Desiigner zou vorig jaar juli eigenlijk al moeten droppen, maar had door onbekende redenen vertraging opgelopen. Vandaag komt, nogal als een verassing, dit project dan eindelijk uit. Het is een EP geworden van 7 nieuwe Desiigner tracks en heeft de titel L.O.D. gekregen. Er staan geen gastbijdrages op de EP, wat naast de titel de focus nog meer op de Brooklyn rapper zelf legt. Luister L.O.D. hieronder.

Blocboy JB – Simi
Door samen te werken met enkele grote namen uit de game, weet Blocboy JB zich naar een hoger podium te werken. Zo werkte hij al samen met Drake, 21 Savage en A$AP Rocky en voegde hij gister de naam Lil Pump aan toe, na de release van Nun Of Dat. Behalve de track met A$AP Rocky staat het werk met deze grote namen ook op de mixtape. De tape is ter ere aan zijn overleden homie Simi en bevat 18 tracks. Naast de nummers met Drake, 21 Savage en Lil Pump horen we Blocboy ook samenwerken met YG en Moneybagg Yo. Luister Simi hieronder.

Royce Da 5’9″ – Book Of Ryan
Na o.a. Boblo Boat met J. Cole en Caterpillar met Eminem en King Green dropt Royce Da 5’9″ zijn langverwachte Book Of Ryan album. Dit album staat dicht bij Royce zijn persoonlijke leven met herinneren uit zijn kinderjaren en zijn weg omhoog. Hier bewijst hij dat hij naast zijn werk met Phryme ook met deze beladen raps goed uit de voeten kan. Op het album worden we getrakteerd op maar liefst 21 tracks, waarin namen als J. Cole, Eminem, Logic, Pusha T, Jadakiss en T-Pain de 40-jarige Detroit rapper ondersteunen. Luister de Book Of Ryan hieronder.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

4 May

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X