‘Nieuwe sterspeler zorgt nu al voor problemen bij PSG’

Paris Saint-Germain heeft deze zomer heel wat sterren binnengehaald, maar volgens de Spaanse radiozender Cadena SER lijkt dit niet helemaal goed te gaan. De bovengenoemde radiozender meldt namelijk dat Sergio Ramos rondloopt met ‘sterallures’ en dat zorgt binnen de selectie voor de nodige problemen.

De sterspeler werd net als Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi, Lionel Messi en Gianluigi Donnarumma op grote wijze gepresenteerd in de Franse hoofdstad, maar heeft zijn naam binnen de lijnen nog niet waar kunnen maken. De Spaanse topverdediger heeft nog geen minuut kunnen spelen voor zijn nieuwe club vanwege problemen aan zijn kuit.

De radiozener laat weten dat het gedrag van de verdediger voor onrust zorgt bij PSG. Ramos zou sterrengedrag vertonen, wat tot irritatie heeft geleid bij zowel ploeggenoten als medewerkers van de club. De Spanjaard gedraagt zich volgens de zender tot nu dan ook alsof hij de grote ster van de ploeg is, wat blijkbaar niet wordt gewaardeerd door collega’s als Neymar, Lionel Messi en Kylian Mbappé.