Openingsdag Tory Lanez vs Megan Thee Stallion vertelt twee verhalen; team van Tory wijst andere schutter aan

dec 13 2022, 13:47 Nieuws
Schermafbeelding 2022 12 13 om 134617
Gisteren was de openingsdag in de zaak tegen Tory Lanez. Hij wordt verdacht van het schieten op Megan Thee Stallion, waarbij zij in haar voet geraakt zou zijn. De Canadese artiest heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn.
Op de eerste dag van de rechtszaak is er meteen veel nieuwe informatie naar buiten gekomen. Om te beginnen vertelde Los Angeles County Officier van Justitie Alexander Bott in zijn openingsstatement al dat de voormalige beste vriendin van Megan, Kelsey Harris, gaat getuigen dat ze gezien heeft dat Tory Lanez op Megan heeft geschoten. Harris zou vervolgens uitgestapt zijn om haar vriendin te helpen, waarna Tory haar aan haar naar de grond getrokken zou hebben en geslagen zou hebben.
Beide vrouwen zijn uit angst voor wat hij nog zou kunnen doen weer terug de auto ingestapt. Harris heeft toen de bodyguard van Megan een aantal berichten gestuurd. Het begon met "Help", gevolgd door "Tory shot Meg. 911".
In het openingsstatement van de advocaat van Tory Lanez komt een heel ander verhaal naar voren. Megan zou jaloers geweest zijn op Tory, omdat hij te close was met Kylie Jenner en niet weg wilde van het feest. Toen de rapper uiteindelijk toch mee ging met Megan en haar vriendin zou de ruzie uit de hand gelopen zijn op het moment dat Lanez zei dat hij seks had gehad met Megan. De Canadees zou namelijk ook intiem geweest zijn met haar vriendin Harris. Kelsey Harris zou geflipt zijn tegen Megan en gezegd hebben dat ze hetzelfde had gedaan toen Harris intiem was met DaBaby en ook met basketballer Ben Simmons. De advocaat van Lanez zal deze week bewijs aanleveren waaruit blijkt dat Kelsey Harris de schutter zou zijn geweest.
De officier van justitie schijnt nog een extra troef achter de hand te hebben. Hij claimt namelijk dat de bodyguard van Megan komt getuigen dat Tory tegen hem gezegd zou hebben dat hij de schutter was.
Vandaag gaat de zaak verder en zal Megan Thee Stallion zelf getuigen en vertellen wat er volgens haar gebeurd is.