Nike en Stone Island bundelen krachten en komen met nieuwe Windrunner op de markt

NikeLab-x-Stone-Island-Windrunner_Blue_native_1600NikeLab en Stone Island bundelen hun krachten en komen met een nieuwe jas op de markt. De windbrekende jas sluit aan bij de visie van de twee innovatieve bedrijven en is vanaf 8 september te koop in geselecteerde NikeLab retailers, Stone Island Flagship Stores, nike.com en stoneisland.com.

Nike en outerwear hebben een lange historie, in 1979 brachten zij namelijk de eerste Nike Windrunner op de markt. Drie jaar later is in Italiƫ het merk Stone Island opgericht met een zelfde focus op innovatie en technische jassen voor in het dagelijkse leven.

De kennis van de bedrijven komen samen in de NikeLab x Stone Island Windrunner. De jas kenmerkt zich door de voor de bedrijven bekende materialen. Neem hieronder een kijkje op de jas die morgen uitkomt:

NikeLab-x-Stone-Island-Windrunner_Gray_native_1600 NikeLab-x-Stone-Island-Windrunner_Green_native_1600 NikeLab-x-Stone-Island-Windrunner_Green_Packed_native_1600 NikeLab-x-Stone-Island-Windrunner_Yellow_native_1600 NikeLab-x-Stone-Island-Windrunner_Blue_native_1600

7 September