Nino – Als Ik Ga ft. Winne (Prod. Killing Skills)

Nino---Stille-Wateren-Diepe-Gronden

Nino staat aan de vooravond van het verschijnen van zijn debuutalbum Stille Wateren, Diepe Gronden. Vanaf 20 april is het album overal verkrijgbaar. De Zaandammer brengt het album in eigen beheer uit.

Om zijn fans alvast in de stemming te brengen van #SWDG, liet Nino eerder al de albumtracks Geboycot en Lucifer los op het internet. Vandaag voegt hij daar één nummer aan toe. Als Ik Ga (ft. Winne) is exclusief te beluisteren op Puna.NL. Het is een emotioneel nummer zoals wij dat van Nino gewend zijn en zal in de toekomst zeker te horen zijn bij begrafenissen. Als Ik Ga gaat namelijk over de dood, Nino en Winne spreken op het nummer hoe er na hun dood met ze moet worden omgegaan. “Strooi mijn as niet uit in de Oceaan of wat, vervuil de dieren door boten, wat is het mooie aan dat?” rapt Nino om helder te maken wat hij vooral niet wil. Winne steekt hier anders in en laat juist weten wat er wel moet gebeuren bij zijn uitvaart: “Laat je emoties varen, je mag van je stuk zijn maar vier m’n leven, laat het tranen van geluk zijn…”

Op Als Ik Ga verzorgt Killing Skills de productie en is Singa verantwoordelijk voor de achtergrondzang. Hou Puna.NL deze week in de gaten want er volgt tot aan de release van Stille Wateren Diepe Gronden meer nieuws over Nino.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

16 April

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.