Nino helpt zijn vader afkicken in aangrijpende aflevering van Verslaafd

schermafbeelding-2016-10-26-om-16-25-45
Nino London kennen we als artiest, maar wat wij niet wisten is dat zijn vader al tientallen jaren verslaafd is aan alcohol, wiet, heroïne én cocaïne. In zijn nummers rapt hij wel over de rol die zijn vader in zijn leven heeft gespeeld en laat hij wel iets los over o.a. het drugsgebruik van zijn vader maar een handjevol mensen waren op de hoogte van de omvang van zijn drugsgebruik.

Gisteravond waagde Nino en zijn familieleden een laatste poging om zijn vader Regillio te laten afkicken. De familie en de programmamakers van Verslaafd kwamen bijeen voor een interventie om Regillio en zijn verslaafde vriendin op een ander pad te sturen.

Tijdens de interventie kreeg de familie de kans om via een brief hun emoties en de impact van zijn verslaving te delen. Nino zei het volgende:

“Wat mij het meest pijn doet is dat mijn vader zelf niet de kracht heeft kunnen vinden in de mensen om hem heen om voor hun af te kicken. Dan heb ik het gevoel dat ik zelf niet belangrijk genoeg ben. Op verjaardagen hoopte ik altijd op een belletje van jou. En op het voetbalveld vond ik het moeilijk om te zien dat andere kinderen werden aangemoedigd door hun vader. Jij stond daar niet voor mij.

De volledige aflevering check je hier.

26 October