NLE Choppa beweert King Von’s geest op bezoek gehad te hebben

Afgelopen vrijdag is Kin Von overleden als gevolg van een schotwond. De rapper werd geraakt tijdens een schietincident buiten een club in Atlanta. NLE Choppa plaatste een bericht op twitter dat hij bezoek zou hebben gehad van de geest van King Von tijdens zijn meditatie. De tweets werden door meerdere als respectloos gezien en NLE Choppa heeft ze besloten te verwijderen. Blogger Akademiks was er vroeg bij een heeft de tweets opgeslagen. Die lees je hieronder.

Het is geen geheim dat NLE Choppa spiritueel is. Op Instagram deelt hij regelmatig informatie over zijn nieuwe levensstijl. Zo plaatste hij onlangs aan yoga te doen en zagen we een video met uitleg over meditatie techniek voorbij komen. In zijn laatste tape From Dark To Light zie je hem op de cover ook mediteren. Ondanks zijn openheid over zijn spiritualiteit laat hij op Twitter weten dat niet elke conversatie voor iedereen is weggelegd.

NLE Choppa en King Von waren eerder als vrienden samen in livestreams te zien. Ook stond NLE Choppa, King Von bij op zijn track Message.

More Stories
‘M Huncho’s gezicht exposed in Snapchat video’