Noa Lang over 2 vrienden bij Oranje: ‘We gaan niet veranderen omdat mensen dat willen’

Noa Lang maakte in de laatste Nation-League wedstrijd tegen Wales zijn eerste treffer voor het grote Oranje en dat zorgde na afloop voor een grote glimlach bij de aanvaller. Zoals wel vaker verscheen de aanvaller van Club Brugge na afloop van het duel lekker zelfverzekerd voor de camera’s. Tijdens het interview blikte de 22-jarige vleugelspeler terug op de openingstreffer die hij voor zijn rekening nam en over de steun die hij langs de lijn kreeg van z’n collega’s. Zo stonden o.a. Steven Bergwijn en Memphis Depay op na zijn goal voor een applaus.

“Ik ben gewoon trots dat ik mezelf ben”, zegt de aanvaller tegen De Telegraaf. “Het zijn jongens waar ik veel mee ben de afgelopen twee weken. We zijn ook concurrenten van elkaar, maar ik leer vooral veel van hen. En zij zullen ook wel een beetje van mij leren. Zo houden we elkaar scherp.”

De ex-ajacied vervolgde met: “Ik denk dat die gasten een beetje hetzelfde zijn als ik. We zijn onszelf en gaan niet veranderen omdat mensen willen dat je anders doet dan je bent. Of politiek correcte dingen te zeggen.” Het is echter nog niet duidelijk waar Lang volgend jaar zal voetballen. “Club Brugge en ik hebben afgesproken dat het tijd is om te vertrekken, zodat ik me verder kan ontwikkelen,” aldus Noa Lang na afloop.