Noa Lang reageert op veelbesproken interview

Noa Lang heeft voor het eerst gereageerd op het veelbesproken interview in de Belgische krant HLN. De aanvaller van Oranje heeft geen spijt van zijn afscheidsinterview bij Club Brugge. De aanvaller van Oranje kondigde in het interview zijn vertrek uit Belgie aan en daarnaast deed hij een tal van spraakmakende uitspraken, met veel kritiek tot gevolg.

“Ik ben gewoon mezelf en zeg wat ik denk. Als Noa Lang een interview geeft, dan krijg je Noa Lang. Het zou wat zijn als je niet meer jezelf mag zijn in de voetballerij”, aldus de 22-jarige aanvaller tegenover de NOS, na de 1-2-overwinning van Oranje in het Nations League-duel met Wales.

Lang zei in het interview in de Belgische krant dat hij het voetbal in België “heet” heeft gemaakt en dat het land hem gaat missen. “Volgend seizoen gaan jullie bidden dat er een Lang rondloopt in België, die dan ook nog eens zo goed kan voetballen.” Het interview leidde tot veel negatieve reacties. “Weet u wat het is”, begint de 22-jarige voetballer “Ik zou niet mezelf mogen zijn, maar ik denk dat de meeste mensen diep van binnen stiekem moesten lachen om zo’n interview. Ik zeg het ook een beetje met een knipoog. Ik ben een entertainer.”