Noah’s Ark tekent Hef

Het officiele persbericht:
Noah’s Ark mag rapper Hef toevoegen aan haar lijst van artiesten. Hef scheidde onlangs de wegen met StreetKnowledge waarmee hij hiphopklassiekers als Puur uitgebracht heeft. Met de zegen van zijn broers AdoNis en Crooks heeft Hef ervoor gekozen om zijn carrière voor te zetten bij Noah’s Ark. Zijn debuutalbum ‘Hefvermogen’ is inclusief drie gloednieuwe tracks vanaf 9 april 2010 opnieuw te verkrijgen.

Gone
In de week van 15 februari 2010 verschijnt de door Zeppo Visser & Lennard Tinke geregisseerde videoclip voor de track ‘Gone’ (geproduceerd door Hype). Dit is een van de nieuwe tracks die op de heruitgave van ‘Hervermogen’ staat waarop de eveneens uit Hoogvliet afkomstige artiest Major te horen is.

Hef over Noah’s Ark
“Ik ging al vaak mee tijdens optredens van Jiggy Dje en Turk. De chemistry die ik met die ‘Arkboys’ heb was er vanaf het begin. Het voelt als familie, net zoals ik dat bij StreetKnowledge had. Op Noah’s Ark ben ik één van de hoofdstukken die het boek complimenteert.”

BangBros On Tour
Samen met Önder (alias Turk) vormt Hef het duo BangBros. Als op 19 maart het uitkomen van het debuutalbum van Önder ‘De Kassier: Een Monnie Album’ gevierd wordt op een bijzondere nieuwe locatie in Amsterdam trappen de rappers tevens BangBros On Tour af. Met FS Green, producer van ‘De Kassier: Een Monnie Album’, achter de draaitafels en rapper Kleine Viezerik in het voorprogramma zijn ze tot 5 juni op verschillende podia in het land te zien.

Jiggy over Hef
“Ik denk dat iedereen wel weet dat ieder label blij mag zijn als het met Hef kan werken op dit punt. Hij is één van de grootste namen in Nederlandse hiphop en heeft nu al een behoorlijk CV. Hij is vooral een hele dope rapper met een eigen style en hij heeft een sterke werkdrift. Voor Noah’s Ark als label en mij persoonlijk is het natuurlijk major om een artiest met zo’n following te kunnen tekenen maar de kans om samen te onwikkelen en geschiedenis te schrijven is de grootste aanwinst. Daarnaast past hij gewoon goed bij ons, beter dan je op het eerste gezicht zou denken. Hij is een funny ass dude basicly maar hij neemt zijn muziek doodserieus. Lang verhaal kort: ik ben heel blij dat we samen gaan werken.”

11 February