NOS Journaal zoekt de ouders van KM (SFB) op in Suriname

sfb-cashikuit
Momenteel zitten Frenna, Priceless en KM vast in de Surinaamse gevangenis omdat ze verdacht worden van seks met een minderjarige en het filmen en verspreiden daarvan.

Eerder deze week werd bekend dat de moeder van het meisje uit de video haar aangifte heeft ingetrokken. Mede daardoor heeft de advocaat van de Haagse rappers aan de rechter gevraagd om vrijlating van Frenna en Priceless. KM is de enige die toegegeven heeft dat hij seks met haar gehad heeft, terwijl Frenna en Priceless ontkennen dat ze erbij waren. Ook KM zegt dat zijn collega’s er niet bij waren.

De ouders van KM waren op vakantie in Suriname toen hun zoon werd opgepakt. NOS weet te vertellen dat zijn moeder en de moeder van het meisje steun bij elkaar zoeken in Suriname. Ze zeggen dat iedereen in de situatie slachtoffer is en dat ze veel aan elkaar hebben, omdat ze in soortgelijke situaties beland zijn.

De NOS ging bij de ouders van KM in Suriname op bezoek. Die vertellen hoe ze contact houden met de families van Frenna en Priceless en hoe hun vakantie in een nachtmerrie veranderde.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

9 January

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz