o.a. Ray Fuego, Yung Internet en Interstellar Funk winnen gratis studiotijd in de Converse Rubber Tracks studio

rubber-converse-1
Van 7 tot en met 16 oktober zal Converse lokaal talent de mogelijkheid bieden om gratis muziek op te komen nemen in de studio. Converse maakte tevens officieel bekend dat de derde installatie van de Converse Rubber Tracks pop-up studio in Amsterdam zal zijn. Van 7 tot en met 18 oktober zal de studio geplaatst worden in de Amsterdam Recording Company. Lokale artiesten van alle genres konden geselecteerd worden om op een professionele manier hun eigen originele muziek op te nemen zonder kosten en met een team van ervaren experts.

Wanneer de artiesten klaar zijn in de studio verkrijgen ze alle rechten van hun tracks. De artiesten die geselecteerd zijn voor de Amsterdam Recording Company zijn: Max Mill, Robert Bergman, Elias Mazian, Victim in Spain, Moon Tapes, Ray Fuego, Yung Internet, Interstellar Funk, Bluntspeakers, en Dollkraut.

Ook organiseert Converse op vrijdag 16 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event een speciaal ‘Converse Rubber Tracks Sample Library’ panel waar er gediscussieerd zal worden over de kunst van het samplen. Dit evenement bevat daarnaast een gratis live show waarin de Amerikaanse muziekproducer Machinedrum een optreden zal verzorgen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 October

2 comments

2 responses to “o.a. Ray Fuego, Yung Internet en Interstellar Funk winnen gratis studiotijd in de Converse Rubber Tracks studio”

Leave a Reply

Your email address will not be published.