Odd Future treedt gratis op in de Paradiso

Een jaar geleden had bijna niemand nog gehoord van OFWGKTA, ofwel Odd Future Wolf Gang Kill Them All, kortweg Odd Future. Met mixtapes, gratis downloadbare solo-albums, maffe videoclips op YouTube en een hoop hype is het sinds vorig jaar zomer begonnen te broeien.

Tyler, The Creator (groepsleider) gooide met de video van ‘Yonkers‘ en zijn album ‘Bastard’ hoge ogen op! Gister, kwam het nieuws naar buiten dat de groep ism Sony/Red Distribution hun eigen label gaan oprichten! Kortom genoeg reden om de ‘Wolf Gang’ live te aanschouwen!

Op zaterdagmiddag 30 april treden ze voor het eerst op in Nederland, gratis, in de Paradiso. Per persoon kunnen er maximaal vier kaarten worden besteld via www.ticketservice.nl. Op vrijdag 29 april om 10:00 uur is de link naar de kaartjes actief en kunnen kaarten worden besteld, met het wachtwoord: Dyke. Twijfel niet en zet het in je agenda om de kaarten te bestellen, er zijn er maar 1500 beschikbaar. Na het concert kan je weer terug richting Queensbridge om te feesten met ons!

27 April