Ondanks verzoek om vrijlating blijven Frenna en Priceless vastzitten in Suriname

sfb-cashikuit
Vlak voor de jaarwisseling werden Frenna, Priceless en KM gearresteerd op verdenking van verkrachting, seks met een minderjarige, ontuchtige handelingen, verfilming en verspreiding van de videobeelden.

Vorige week werd bekend dat de moeder van het meisje uit de video haar aangifte heeft ingetrokken. Mede daardoor heeft de advocaat van de Haagse rappers aan de rechter gevraagd om vrijlating van Frenna en Priceless. KM is de enige die toegegeven heeft dat hij seks met haar gehad heeft, terwijl Frenna en Priceless ontkennen dat ze erbij waren. Ook KM zegt dat zijn collega’s er niet bij waren.

Zojuist heeft de rechter-commissaris in Suriname bepaald dat Frenna en Priceless vast blijven zitten. Advocaat Humphrey Shurman heeft aan de Surinaamse krant De Ware Tijd laten weten dat het verzoek is afgewezen. De gronden op basis waarvan de rechter-commissaris het verzoek heeft afgewezen, zijn Schurman nog niet bekend.

NOS meldt dat de advocaat in beroep gaat tegen de afwijzing van het verzoek en dat hij binnenkort ook om vrijlating van KM zal vragen.

Bron: De Ware Tijd

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

10 January

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz