Önder & FS Green – De Liefde III (Een Beetje Kerst) ft Wudstik

Speciaal voor onder de kerstboom hebben Önder & FS Green de track ‘De Liefde III (Een Beetje Kerst)’ gemaakt. Wudstik doet de zang op het refrein en het artwork komt van Masta Lee. Download de track hier

Önder over 2010:

“2010 was mooi man, naast mijn album was het behalen van goud met de film Gangster Boys wel één van de andere hoogtepunten. Daarmee heb ik laten zien dat ik me kan onderscheiden van alleen een rapper zijn. Wat dat betreft vond ik het wel jammer dat ik niet genomineerd was voor Beste Artiest maar dat geeft waarschijnlijk aan dat er nog genoeg ruimte is om mezelf te ontwikkelen. Ik probeer mezelf nu door middel van #MurdaWoensdag bezig te houden tot aan de volgende release of totdat ik het wel mooi vind geweest. Maar deze track, die eigenlijk de eerste échte samenwerking is met FS sinds mijn debuutplaat, geeft aan dat er nog meer in ons zit dus er komt zeker een vervolg op De Kassier: Een Monnie Album. Dat maken we met deze track nu duidelijk en het is tevens een cadeautje aan de mensen.

Ik vroeg op Twitter wat mensen verwachten van #MurdaWoensdag. Veel mensen vroegen om nog een vervolg op ‘De Liefde’ en anderen om een kerstliedje dus I put the two together en hier issie dan. Ik doe samen met Wudstik het refrein en ik denk dat mensen dat erg leuk gaan vinden. Ik hoop overigens sowieso dat mensen ons meer samen gaan zien bij bijvoorbeeld liveshows zodra Wudstik zijn album Vind Niemandsland heeft gedropt.”

Interview bron: Statemagazine

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

24 December

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.