Ontwerper maakt kinderboek van Kanye's 'Bound 2'

Zak Tebbal is een grafisch ontwerper uit New York en die vond het een leuk idee om een kinderboek te maken van ‘Bound 2‘ van Kanye West z’n album ‘Yeezus’. Het verhaal is gebonden in een klein, roze boekje genaamd ‘Bound 2gether’ en is volledig geïllustreerd door Zak zelf.

Het verhaal begint met een beschrijving van Kanye (coolest kid in town) en Kim (cutest chick around) en vertelt het verhaal van hoe ze gescheiden van elkaar worden om uiteindelijk weer bij elkaar te komen. Kim is overigens door het hele boek heen afgebeeld als kuiken. Check hieronder hoe dat eruit ziet.

check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-1 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-2 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-3 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-4 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-5 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-6 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-7 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-8 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-9 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-10 check-out-the-first-childrens-book-on-kanye-west-entitled-bound-2gether-11

14 May