Ook Broederliefde en Jonna Fraser op het 10-jarig bestaan van Puna.nl!

p-10-poster-digi-1
Zoals jullie weten vieren we op 6 november het 10-jarig bestaan van Puna.nl in de Melkweg in Amsterdam. Om het te vieren hebben we samen met Melkweg en Mojo al je favoriete artiesten uitgenodigd en dat leidde al tot een gigantische line up met maar liefst 29 acts. Net op het moment dat je dacht dat we klaar waren maken we de line up nog indrukwekkender met de laatste twee namen.

We mogen eindelijk bekend maken dat ook Broederliefde en Jonna Fraser zullen optreden tijden ons jubileum. De Rotterdammers zijn het gezicht van de groei van hiphop in Nederland en bekroonden dat met het breken van het 13 jaar oude record van Frans Bauer met hun Hard Work Pays Off 2. Jonna is één van de meest gewilde artiesten van het moment en liet afgelopen week weer horen wat hij kan op zijn nieuwe EP Blessed.

De heren voegen zich bij Ronnie Flex, Great Minds, Hef, SFB, Lijpe, D-Double, Poke, Idaly, Kid de Blits, Jozo, Era & Juicc, Equalz, Jay-Way, Snelle, Crooks, Zwart Licht, Donnie, Yung Internet, Josylvio, Adje, Def Major, Cho, Rotterdam Airlines, SBMG, Bokoesam, Ares, ANBU, Ray Fuego en Yung Nnelg en samen zullen zij voor een waar spektakel zorgen.

Kaarten kosten 20 euro (plus lidmaatschap) en zijn te bestellen via deze link.

17 October