Ook GLOWINTHEDARK, FMG, Stepherd, Desmond Read & Maximilli droppen nieuwe tracks


Het stopt niet vandaag want na Josylvio z’n deluxe versie van Hella Cash, EP’s van Ashafar en Anu-D en nieuwe tracks van Woenzelaar, Mario Cash, Johnny Sellah, Jayh en Philly Moré is er nog meer uitgekomen. Stepherd is terug met een nieuwe single, Dave Roelvink en FMG slaan opnieuw de handen ineen, werkt GLOWINTHEDARK samen met Angelo King en JM en ook Maximilli laat van zich horen. Desmond Read dropt behalve zijn nieuwe track ook gelijk de tracklist van zijn nieuwe project.

Stepherd – Isabella

Na All Night en Drama is Stepherd terug met zijn nieuwe single Isabella. Beluister het nummer hieronder.

GLOWINTHEDARK – Wine ft. Angelo King & JM

Na hun Lituatie 2 en Lituatie 2: Aftershock zijn de mannen van GLOWINTHEDARK alweer terug met nieuwe muziek. Dit keer schakelen ze Angelo King en JM in voor het nummer Wine.

Dave Roelvink – XO ft. FMG

Onlangs bracht Dave Roelvink in samenwerking met FMG het zomerse nummer Tequila uit en vandaag slaan ze opnieuw de handen ineen voor de track XO.

Maximilli – Binnenkort

Na Woest & Wild is Maximilli terug met een nieuwe track. Het gaat om het nummer Binnenkort dat hieronder te beluisteren is.

Desmond Read – Dripset ft. Gucci Ghost

Desmond Read en Gucci Ghost brengen op 25 mei hun gezamenlijke project Kabel uit en vandaag droppen ze de single Dripset. Ook laten ze gelijk de tracklist los.

11 May