Op zaterdag 11 juni barst de vijfde BC One Holland Cypher breakdance competitie los

P-20140626-00015_News
Op zaterdag 11 juni presenteert Red Bull voor de vijfde keer de BC One Holland Cypher breakdance competitie. Met maar liefst 50 wereldwijde voorrondes is de Red Bull BC One de grootste 1-tegen- 1 breakdance competitie ter wereld. Ieder jaar strijden duizenden dansers uit heel de wereld om een plek in de Red Bull BC One World Final, welke dit jaar op 3 december gehouden wordt in Nagoya, Japan. In 2014 wist de Nederlandse danser Menno de World Final titel te pakken in Parijs. Met dit resultaat werd hij tevens onderdeel van de wereldwijde Red Bull BC One All Stars.

Ook aan de niet B-Boys en B-Girls is gedacht. Daarom vindt de dag voorafgaand aan de Red Bull BC One Holland Cypher een culture night plaats met een exclusieve workshop van Timor Steffens, shows van The Ruggeds & Amenti Collective en een expositie van fotograaf Ilja Meefout. Tevens verzorgen twee dansers van de internationale Red Bull BC One All Stars een workshop toer door het land.

Om het plaatje compleet te maken is dit jaar gekozen voor een unieke plek waar nooit eerder een dans battle werd georganiseerd. Het Tram Museum Rotterdam is de plek waar het evenement op zowel 10 als 11 juni gaat plaatsvinden. Binnenkort zal meer informatie komen over aanmelding voor de workshops en de registratie voor de qualifier. Houd redbull.nl in de gaten voor de laatste updates.

RBBCO_poster_A3_wt

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

24 May

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.