Op zoek naar een leuke stage? Solliciteer dan nu bij Puna.nl!

Puna.nl is per 1 oktober 2021 op zoek naar redactie stagiaires om het team te komen te versterken. Heb jij affiniteit met de urban culture (hiphop & entertainment), ben je enthousiast, creatief en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dagelijks schrijven wij over muziek, actuele nieuws, fashion en lifestyle. Met het redactie team zorgen we dat de site altijd voorzien is van het laatste nieuws.

Tijdens je stage zul je dagelijks actuele nieuwtjes en ontwikkelingen bijhouden; zoals het schrijven van artikelen, nieuwsberichten en het beheren van alle social media kanalen (Instagram en Facebook). Daarnaast verwachten we ook dat je meedenkt met eventuele projecten. Ben jij enthousiast en heb je passie voor de urban culture? Solliciteer dan nu!

Functie-eisen redactie
– Relevante communicatie of media opleiding
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Stageperiode van 6 maanden
– Affiniteit met hiphop, urban en entertainment
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Stressbestendig, enthousiast, zelfstandig, pro-actief, nauwkeurig en creatief
– Ervaring met WordPress is een pre.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV met een korte motivatie naar info@puna.nl.

Wij van Puna.nl zijn per 1 oktober 2021 op zoek naar stagiaires. Heb jij affiniteit met urban en hiphop, ben je enthousiast, creatief en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast de groei van de site, hebben we ook te maken met verschillende social media kanalen en dat levert meer werk op en daarom zoeken we leuke, sociale en hardwerkende mensen die ons team komen versterken.

Social Media redactie

Je voelt je verbonden met de hiphop en urban culture en weet welke tone-of-voice te gebruiken naar onze volgers toe. Op de Social Media redactie van Puna.nl zorgen we dat onze kanalen altijd voorzien is van het laatste nieuws en de nieuwste muziek. Ter ondersteuning van de Social Media redactie zijn we op zoek naar een stagiair die ons hierbij kan helpen. Tijdens je stage als Social Media redacteur zal je verantwoordelijk zijn voor het zoeken naar content en het schrijven van berichten op al onze social media kanalen. Ook weet je als geen ander hoe sociale content het beste de aandacht trekt. Daarnaast verwachten we dat je beschikt over de nodige design skills en kennis hebt van Photoshop.

Functie-eisen

– Je hebt oog voor het maken van aansprekende visuals en video’s
– Je spreekt vloeiend captions
– Je beschikt over de nodige design skills en hebt kennis van Photoshop
– Relevante communicatie of media opleiding
– Je bent sterk in de Nederlandse taal
– Stageperiode van 6 maanden
– Affiniteit met hiphop en urban
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Stressbestendig, enthousiast, zelfstandig, pro-actief, nauwkeurig en creatief

Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV met een korte motivatie naar info@puna.nl.