Op zoek naar een toffe videostage? Kom dan stage lopen bij Puna.nl

stage-foto
Puna.nl is vanaf 1 september op zoek naar stagiaires (eerder beginnen kan eventueel ook). Heb jij affiniteit met hiphop, ben je enthousiast, creatief en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dagelijks berichten wij over muziek, nieuws, lifestyle, kortom alles dat gerelateerd is aan hiphop in Nederland. Inmiddels weten meer dan een half miljoen unieke bezoekers per maand hun weg te vinden naar Puna. Zodoende is Puna een begrip geworden voor hiphop-minnend Nederland. De groei van de site levert natuurlijk ook meer werk en daarom zoeken wij van Puna.nl leuke, sociale en hardwerkende mensen die ons team komen versterken.

Video Stage
Met Puna maken we originele video content en ter ondersteuning van ons productieteam zijn we op zoek naar een stagiaire op het gebied van grafische vormgeving en video­‐editing. Tijdens je stage zal je verantwoordelijk zijn voor het maken/filmen en editen van videomateriaal van Puna.nl. Daarnaast zal je conceptueel meedenken bij projecten, ondersteunen bij de organisatie en promotie van events en alle social media kanalen onderhouden.

Functie-eisen video
• Relevante grafische of media opleiding (MBO/HBO)
• Heeft ervaring met Adobe Creative Suite
• Heeft camera ervaring
• Affiniteit met de doelgroep
• Geen 9 tot 5 mentaliteit
• Stressbestendig, enthousiast, zelfstandig, pro-­actief, nauwkeurig en creatief
• Het zelfstandig kunnen produceren van (crossmediale) content

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende stageplek, waar jij in een hecht team een grote bijdrage kan leveren. Je draagt veel verantwoordelijkheid en krijgt daar veel vrijheid en ruimte voor je eigen input voor terug. Je draait overal mee en leert in een informele sfeer de kneepjes van het vak kennen.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en korte motivatie naar info@puna.nl.

12 August