Op zoek naar een uitdaging? Kom stage lopen op de redactie van Puna.nl!

Puna.nl is per 1 februari op zoek naar stagiaires. Heb jij affiniteit met hiphop, ben je enthousiast, creatief en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dagelijks berichten wij over muziek, nieuws, lifestyle, kortom alles dat gerelateerd is aan hiphop in Nederland. Inmiddels weten meer dan een half miljoen unieke bezoekers per maand hun weg te vinden naar Puna. Zodoende is Puna een begrip geworden voor hiphop-minnend Nederland. De groei van de site levert natuurlijk ook meer werk en daarom zoeken wij van Puna.nl leuke, sociale en hardwerkende mensen die ons team komen versterken.

Redactie Stage
Met de redactie zorgen we dat Puna.nl altijd voorzien is van het laatste nieuws, de nieuwste muziek en de beste interviews. Ter ondersteuning van de redactie zijn we op zoek naar een stagiair die ons hierbij kan helpen. Tijdens je stage zal je medeverantwoordelijk zijn voor het zoeken naar content, schrijven van berichten op de site en interviews doen met artiesten. Daarnaast verwachten we dat je meedenkt over projecten, zal je promotie doen van events en alle socialmediakanalen onderhouden.

Functie-eisen redactie
– Relevante communicatie of media opleiding (HBO)
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Stageperiode van 6 maanden
– Affiniteit met hiphop
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Stressbestendig, enthousiast, zelfstandig, pro-actief, nauwkeurig en creatief
– Ervaring met WordPress is een pre.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en korte motivatie naar info@puna.nl.