Opmerkelijke onthulling over Tyga

Blac Chyna heeft een opmerkelijke onthulling gedaan over haar ex-vriend, Tyga. De twee hadden een langdurige relatie en hebben zelfs een zoon van 8 jaar samen, genaamd King Cairo. Echter ging het voormalige stel na twee jaar in 2014 uit elkaar. Vannacht besloot het model uit het niet ineens uit te halen naar de vader van haar zoon.

De bovengenoemde ex van Tyga vertelde eerder dat hij haar op opmerkelijke wijze zou hebben verlaten voor Kylie Jenner. Zo zou ze pas achter zijn nieuwe relatie zijn gekomen, toen hij haar ineens uit het niets uit hun gezamenlijke huis had gezet.

Zeven jaar later lijkt ze Tyga nog steeds niet te zijn vergeten, aangezien ze vannacht via Twitter opmerkelijke nieuws naar buiten bracht. Ze liet weten namelijk weten dat zij en Tyga van transgenders houden. Ook liet ze kort na de eerste tweet weten dat Tyga de waarheid naar moet delen met de buitenwereld. Het is nu niet duidelijk of Blac Chyna uit is op wraak of dat haar account is gehackt. Bekijk de tweets hieronder.

https://twitter.com/BLACCHYNA/status/1422302378754117660

https://twitter.com/BLACCHYNA/status/1422302378754117660