Oud schrift van Drake met handgeschreven lyrics wordt verkocht

Er is een oud schoolschrift van Drake opgedoken en zou handgeschreven notities, lyrics en zijn handtekening bevatten. Het gaat om een paars schrift dat dateert uit 2002. In dit jaar was Drake een personage in de serie Degrassi, genaamd Jimmy Brooks. Drake is 8 seizoenen actief geweest in deze serie en men gaat er vanuit dat dit schrift in die tijd werd gebruikt door de Canadese rapper.

In het schrift staan zo’n 12 pagina’s aan handgeschreven lyrics en wat lijkt op een ode aan Biggie Smalls’ Ten Crack Commandments getiteld 10 Mack Commandments. Ook bevat het schrift verschillende notities waar Aubrey Graham (zijn echte naam) in wordt vermeld.

Het schrift is gevonden in een meubelfabriek van Drake’s opa, ongeveer tien jaar geleden. Het schrift zou zijn gevonden tussen een van de meubels en werd bij het afval gegooid. Een van de schoonmakers zag dit schrift liggen en nam het mee naar huis. Tien jaar later, toevallig in Drake’s meest succesvolle periode, wordt het schrift verkocht voor zo’n 54.000 dollar.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

26 February

X