Oud-voetballer onthult boze Whatsapp berichten van Ronaldo

Oud-voetballer Antonio Cassano heeft een boekje open gedaan over zijn relatie met Cristiano Ronaldo. In een aflevering van BOBO TV heeft de oud-aanvaller van onder meer AS Roma verteld dat Ronaldo hem Whatsapp berichten stuurde om te vragen om meer respect. In een eerdere aflevering van de bovengenoemde podcast werd al duidelijk dat de twee geen goede verstandhouding hebben.

In de podcast laat de oud-voetballer weten dat Ronaldo via via aan zijn nummer is gekomen. “Hij zei dat hij 800 doelpunten heeft gemaakt, en hij maakte duidelijk dat ik ‘maar’ 150 keer heb gescoord. Ik zei hem: Lieve Cristiano, je hebt alles. Leef tranquilo en zonder stress. Kijk naar Messi! Het boeit hem allemaal geen fuck en hij stuurt me geen berichten. Wat is jouw probleem, Cristiano?”

De onenigheid tussen de twee mannen lijkt terug te gaan naar half oktober, toen Cassano verschillende uitspraken deed over Ronaldo. De zaakwaarnemer van Ronaldo noemde de Portugese voetballer ‘de beste in de geschiedenis’, maar daar was Cassano het niet mee eens. “Ja, de beste in de geschiedenis sinds Napoleon Bonaparte. Houd toch op, Mendes. Onder trainer Maurizio Sarri speelde Juventus het beste voetbal in jaren, maar toch werd hij ontslagen. Zijn probleem? Ronaldo!” Ook noemde hij hem egoïstisch.