Over Ons

facebook-cover

Puna.nl is een creatieve uitgever voor millenials met passie voor stads cultuur & lifestyle. Wij zijn al bijna tien jaar dé bron in Nederland voor muziek, nieuws, video’s de laatste trends en alles dat verder te linken is aan hiphop.

Wereldwijd is hiphop het meest invloedrijke muziekgenre en dé absolute trendsetter voor 13 – 35 jarigen. Puna legt als curator van de Nederlandse hiphop vast hoe dit genre Nederland verovert. Als het relevant is vind je het als eerste op Puna. En als er geschiedenis wordt geschreven zijn wij er met onze camera’s bij om dit vast te leggen.

2025

Met Xtra houden we je ook op de hoogte van smeuïge ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Welke persoonsgegevens verzamelen we over u?

We verzamelen informatie die vereist is om u de bij ons aangevraagde diensten te verstrekken, waaronder, maar niet beperkt tot:

abonnement op onze nieuwsbrief;
deelname aan prijsvragen op onze website;
deelname aan surveys of andere onderzoeken op of met betrekking tot onze website;
deelname aan promoties en enquêtes op onze website;
uitnodigingen voor evenementen en activeringen georganiseerd door PUNA en zijn partners;
Deze en andere op onze website beschikbare diensten worden (de ‘Diensten’) genoemd.

We verzamelen de volgende informatie over u (afhankelijk van de diensten die u bij ons aanvraagt) om u de Diensten te verstrekken: uw naam, uw e-mailadres, betalingsgegevens (als u items bij ons koopt via onze website), uw thuisadres voor het bezorgen van de abonnementsmaterialen, verkoopitems of prijzen, uw antwoorden op vragen als u deelneemt aan surveys of andere onderzoeken op of met betrekking tot de website en uw reacties op vragen als u deelneemt aan prijsvragen en enquêtes.

We verzamelen mogelijk ook bepaalde informatie over uw gebruik van de website rechtstreeks of via een derde wanneer u ons of onze content op een andere plek op internet bezoekt of gebruikt (‘ Gebruiksinformatie’). Dergelijke gebruiksinformatie bestaat uit uw type browser, uw besturingssysteem, alle onderdelen die u op onze website bezoekt, waaronder de content die u bekijkt, het tijdstip en uw online identificatienummer (oftewel de ID dat aan uw apparaat is toegewezen), samen met andere informatie.

We verzamelen mogelijk persoonsgegevens over u wanneer u een sollicitatieformulier invult en/of ons uw cv stuurt, waaronder uw naam, adres, voormalige werkgever, enz. Als u solliciteert op een vacature hier bij PUNA (als freelancer of werknemer), kunt u ook worden uitgenodigd om online tests, sollicitatiegesprekken en/of schriftelijke assessments uit te voeren, waarin u wordt gevraagd om aanvullende informatie, zoals uw immigratiestatus en uw strafblad.

PUNA kan ook gegevens verwerken om ons digitale aabod te produceren en uit te zenden, te leveren en te marketen. Deze persoonsgegevens kunnen rechtstreeks van u afkomstig zijn wanneer u wordt gevraagd te deel te nemen, zoals uw naam, adres of handtekening, of ze kunnen worden gegenereerd tijdens de productiefase, bijvoorbeeld uw beeltenis en uw aanwezigheid in het materiaal zelf.