Persbericht van TV show Ellen lijkt geruchten rond derde Future album in drie weken te bevestigen

future-hendrix
Future waarschuwde aan het begin van het jaar dat niemand safe is in 2017. Het was wel duidelijk dat we nieuwe muziek konden verwachten van de Super Trapper, maar dat hij twee albums met 17 tracks zou droppen in twee achtereenvolgende weken had niemand verwacht. Terwijl FUTURE en HNDRXX allebei nog maar net uit zijn doken er alweer geruchten op dat er een derde plaat aan zit te komen.

Die geruchten lijken nu bevestigd te worden door een persbericht van de TV show Ellen. In het persbericht wordt bekend gemaakt welke gasten er donderdag in de show zullen verschijnen en Future is daar één van. De info die bij Future vermeld wordt is dat hij de eerste artiest wil worden die drie weken op rij met drie verschillende albums op nummer 1 in de Billboard Top 200 komt.

FUTURE staat momenteel op 1 en HNDRXX is onderweg naar hetzelfde succes. Dit zou betekenen dat hij deze week zijn derde album op rij zal gaan uitbrengen. Check het bericht hier.

Plus, one of the biggest rappers in music, FUTURE is on the show today! He’ll be performing a song from his upcoming CD, “HNDRXX.” He has the #1 album in the country this week with “Future,” and is attempting to have three #1 albums in a row in three weeks – which will make him the first in history to do that! He’s bringing it all to Ellen!

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

27 February

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz