🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Petitie om Bizzey van WOO HAH! line up te schrappen gestart; Twitter reageert

Afgelopen week begon er een petitie online te circuleren met als doel om Bizzey als act te schrappen van de WOO HAH! line-up. Volgens degene die de petitie heeft opgesteld is Bizzey geen echte rapper en verdient hij het dus niet om op het festival te staan. Inmiddels hebben 775 mensen de petitie ondertekend. Zijn uitleg om de petitie te starten lees je hieronder.

Festival WooHah! heeft besloten om dit jaar, naast een heleboel goede artiesten, “rapper” Bizzey te boeken. Ik denk dat 99% onder de WooHah bezoekers snapt waarom deze petitie bestaat. Daarom de petitie: Cancel Bizzey op WooHah! Mocht je het toch niet begrijpen, zal ik het duidelijk uitleggen in de volgende alinea.
WooHah! is een festival voor rappers, denk aan de grote namen zoals Travis Scott, Gunna en Lil Uzi Vert. Ook zijn er kleine namen zoals Josylvio of The Gaslamp Killer. Bizzey zijn teksten bestaan uit herhalingen, dit noemen ze mumble rap. Nu begrijp ik dat als je het hier niet mee eens bent, omdat er meer mumble rappers komen of zijn geweest. Er is alleen 1 verschil, wat Bizzey maakt is geen rap. Noem het liever Pop-muziek. Zijn muziek is gericht op de 12 jarige tienermeisjes die nog niet klaar zijn voor de meer moeilijkere teksten.

Twitter reageert
Wellicht kan niet iedereen zijn hits waarderen, maar om Bizzeys bijdrage aan de Nederlandse hiphopscene te ontkennen is belachelijk. Op Twitter staat men dan ook vooral aan de kant van de Traag rapper. Ook de organisatie van het festival lijkt nog niet echt onder de indruk van de petitie.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

13 March

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X