🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Philidelphia doopt dit weekend om tot officieel Meek Mill Weekend

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat er voortaan een officiële Meek Mill-dag in Houston zou worden gevierd. Een apart nieuwtje, als je bedenkt dat Meek Mill zelf uit de stad Philadelphia komt. Nu blijkt dat het bestuur van Philadelphia niet achter wilde blijven; ook daar wordt er een weekend toegewijd aan de rapper. Volgens TMZ zullen de komende drie dagen niet alleen op stedelijk niveau, maar door de hele staat Pennsylvania worden gevierd.

In 2017 werd Meek Mill beschuldigd van een schending van zijn voorwaardelijke straf. De rapper postte een video op zijn Instagram waarin hij een wheelie op zijn crossmotor deed. Dat was genoeg voor de New Yorkse politie om de rapper te arresteren en op te sluiten. In de publieke sfeer ontstond er veel heisa rondom de zaak, met grote demonstraties tegen Meeks opsluiting tot gevolg. In april 2018 kwam Meek vrij en sindsdien maakt hij zich sterk voor een hervorming van het Amerikaanse strafrecht.

Meeks activisme bleef niet onopgemerkt. De stad Houston eerde de rapper zijn inzet door hem zijn eigen dag te schenken. Nu volgt Meeks thuisstad, Philadelphia. Gemeenteraadsvoorzitter Darell L. Clarke zal de aankondiging vandaag maken tijdens een vergardering. Staatssenator Sharif Street volgt, en zal de afkondiging op staatsniveau aankondigen. Houd Puna in de gaten voor updates.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

14 March

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X