‘PnB Rock’s moord zou mogelijk te maken hebben met oude vete’

Nog geen week geleden kwam het droevige nieuws naar buiten dat PnB Rock was overleden aan zijn verwondingen na neergeschoten te zijn bij een beroving. Vandaag komt echter opmerkelijk nieuws over de moord naar buiten dat de politie in LA denkt dat de beroving niet random was.

TMZ meldt dat de politie daarom in het persoonlijke leven van de rapper en zijn verleden zijn gedoken. De zoektocht naar aanwijzingen heeft ze geleid naar Atlanta, waar hij vaak was om muziek te maken, en Philadelphia, waar de rapper vandaan komt. De zoektocht is uitgebreid omdat ze in de hoek zoeken van vijanden uit zijn verleden.

Ook zijn PnB’s lyrics onder een vergrootglas genomen aangezien ze denken dat ook daar aanwijzingen naar ruzie’s uit het verleden genoemd kunnen zijn. Opmerkelijk aangezien dit in eerste instantie door de politie werd bestempeld als een random beroving. Een scenario dat genoemd werd is dat ze bij de vriendin van PnB de locatie op sociale media zouden hebben gespot en de rapper puur wilde beroven van zijn sieraden.

Dat de politie specifiek in Atlanta en Philadelphia zoekt toont aan dat ze in ieder geval zeker weten dat de daders niet uit Los Angeles komen en dat de moord een duidelijk vooropgezet plan was om PnB Rock van het leven te beroven.

De daders identificeren zou ook nog niet helemaal soepel verlopen. Er zou wel een vlucht auto op camera’s gespot zijn, maar om dit met zekerheid te zeggen doet de politie nog nader onderzoek.

PnB’s vriendin is na onderzoek helemaal vrijgesteld van enige schuld. Een theorie die op internet rond ging is dat de vriendin met opzet de locatie op haar Instagram story had geplaatst. De politie laat duidelijk weten dat dat niet klopt.