Pogba haalt in nieuwe docu uit naar Man United: “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”

Vrijdag wordt de eerste aflevering van The Pogmentary uitgezonden bij Amazon Prime. Daarin is te zien hoe de Franse ster een aanbod krijgt van Manchester United om zijn contract te verlengen, maar daar is de middenvelder allesbehalve blij mee. De Engelse grootmacht bood Paul Pogba een slordige weekloon van 350.000 euro, maar de Franse ster en zijn dit jaar overleden zaakwaarnemer Mino Raiola wilden meer geld zien.

In de onderstaande trailer is onder meer te zien hoe Pogba op vakantie in Miami door de stad aan het rijden is. Pogba voert een telefoongesprek met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De manager uit Haarlem brengt zijn Franse speler op de hoogte van een nieuw bod van Manchester dat het contract van de middenvelder wil verlengen. “Paul, je bevindt je in een heel bijzondere situatie. Je hebt geen idee. Je hebt geen idee. Ze willen absoluut dat je blijft”, aldus Raiola. “Voor mij weerspiegelt het aanbod dat niet. Ik zal ze duidelijk maken dat als écht willen dat je blijft en een project om je heen willen bouwen, ze anders moeten handelen en het geld op tafel moeten leggen.”

“Ze bluffen, hoe kan je zeggen dat je een speler absoluut wil houden en hem niets aanbieden. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt,” hoor je Pogba zeggen in de trailer. De Engelse topclub zou de Fransman twee keer een aanbieding hebben gedaan, maar dat heeft niks opgeleverd. Het lijkt erop dat Juventus goede papieren heeft om de Franse ster in te lijven. De eerste beelden van ‘The Pogmentary’ zie je hieronder.