Politie krijgt tip binnen over beroving Lil Kleine na tv uitzending

De Rotterdamse politie heeft één tip binnengekregen na de uitzending van gisteravond. Dat laat een woordvoerder van de politie weten Opsporingsprogramma Bureau Rijnmond toonde donderdagavond beelden van de vermeende daders van de beroving op Lil Kleine begin november.

“We moeten deze tip nog gaan onderzoeken, we gaan er volop mee aan de slag”, aldus een woordvoerder van de politie. Volgende week dinsdag wordt in Opsporing Verzocht op NPO 1 ook landelijk aandacht aan de zaak besteed. Volgende week dinsdag wordt de zaak nogmaals uitgezonden, ditmaal via Opsporing Verzocht. Volgens de politie wist de rapper zijn horloge af te doen en weg te gooien toen hij op de grond lag. Echter is nog niet duidelijk of de drie daders het horloge hebben gevonden.

Lil Kleine werd op 4 november in Rotterdam na een releaseparty van Jack Shirak beroofd van zijn horloge. Lil Kleine zou door drie mannen zijn benaderd waarvan één van de verdachten hem onder schot zou hebben gehouden. Volgens de Rotterdamse politie werd de Amsterdamse rapper met een wapen tegen zijn hoofd geslagen, waardoor de rapper op de grond viel. Het horloge is niet meer op straat aangetroffen. Hij zou er een hersenschudding aan hebben overgehouden. De politie is nog steeds opzoek naar getuigen. Ook zijn ze benieuwd naar het feit of het horloge ergens is aangeboden.