Postmen – Documents… in 10 minutes

Postmen, de band die hun eerste album ‘Documents’ uitbrachten in 1998, zijn nog steeds één van de meest succesvolle hip hop acts in Nederland. Het album ging destijds 100.000 keer over de toonbank maar werd door het uiteen vallen van de groep niet meer gevierd. Na een succesvolle hereniging met de groep, werd snel duidelijk dat een jubileum niet uit kan blijven. Het klassieke album zal op 4 mei in de Paradiso, te Amsterdam opnieuw worden gereleased. Bekijk de docu hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 March

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.