Win 2 kaarten voor The Game in de Melkweg op 27 januari

unnamed
Op woensdag 27 januari en donderdag 28 januari staat The Game in een uitverkochte Melkweg met zijn The Documentary 2 tour, met in het voorprogramma Sevn Alias.

De eerste show was binnen vier uur uitverkocht en ook de kaartverkoop voor de tweede show ging snel. Iedereen die helaas geen kaarten heeft kunnen bemachtigen, heeft nu de kans om toch nog The Game te zien. Wij mogen namelijk 5x 2 kaarten weggeven voor 27 januari!

Wat moet je hiervoor doen? Vertel ons waarom jij hier per se bij moet zijn en misschien win jij twee kaarten.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

4 January

192 comments

Leave a Reply

192 Comments Aan "Win 2 kaarten voor The Game in de Melkweg op 27 januari"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sophie
Gast
Sophie

Ik wil hier zo graag heen. Onwijs erg mijn best gedaan voor tickets, helaas zo snel uitverkocht!! Jullie maken niet alleen mij maar ook mijn vriendin heel blij, ze is groot fan en gun haar dit echt!!!!

Omar outalha
Gast
Omar outalha

Ik moet deze raplegend zien! Hij blijft nog steeds een goeie performer en daarom zou ik hem graag willen zien. Een laat verjaardags cadeau is beter dan niks!

gio
Gast
gio

ik super graag naar de game
omdat ik van hiphop hou
kan ik mijn zoon meenemen naar zijn eerste concert

Richard
Gast
Richard

Omdat ik zijn albums nog steeds op Vinyl koop! Love the Game

Hugo
Gast
Hugo

Ik luisterde al enkele jaren niet meer naar de game maar zijn laatste album heeft alles wat hiphop nodig heeft. Of wat ik zoek in hiphop. Hij spit wijsheid maar is ook nog altijd een zootje ongeregeld wat de rebel in mij inspireert. Ik draai zijn laatste album grijs de laatste weken, zelfs de skits ken ik al vanbuiten. Ik wil daar een live ervaring aan vast knopen…

Adriaan
Gast
Adriaan

Kaarten geprobeerd te kopen om m’n homie mee te nemen die zwaar fan is helaas ben ik er niet tussen gekomen. Zou heel erg tof zijn om op deze manier nog te kunnen gaan.

sevn
Gast
sevn

K!fesh gaan op die meiden tochhhh. Nee, maar ik denk dat Sevn nog veel meer love gaat krijgen in 2016.
The game hoeven we niks over te zeggen. Heeft alles al bereikt.

Daan Hopman
Gast
Daan Hopman

Omdat ik mijn The Documentary 2 album moet laten signeren.

if je reading dit it's te late
Gast
if je reading dit it's te late
Omdat ik nog als de dag van gister weet dat ik dreams van the game hoorde, dit was de eerste track die ik van the game had gehoord. The Game is een legend in de game naar mijn mening, zwaar underrated. Hij gaat al lang mee en houdt zich consistent. Ik vind hem ook de enige die echt true aan z’n sound is gebleven in de ontwikkeling der jaren, maar toch mee gaat met z’n tijd. Een erg goeie artiest en lyricist. En lyricism zie je weinig deze dagen. En Sevn f*cking Alias killt de game in Nederland zo hard… Read more »
Senne
Gast
Senne

Omdat het een dodelijk duo the game is Amerika en sevn in Nederland en België

VinceJp
Gast
VinceJp

Hard….??

Jef Op de Beeck
Gast
Jef Op de Beeck

Voor deze living legend kom ik heel graag van België afgereisd shieeet wist niet dat ie kwam.. Laatste album is zwaar underrated en show sowieso de moeite zoek niet verder kies deze domme Belg!

Glenn
Gast
Glenn

Ik zou de kaarten graag willen winnen, omdat ik The Game echt dik vind, maar ik helaas niet snel genoeg een kaartje kon bemachtigen. Nu ik hoorde dat Sevn ook nog eens in het voorprogramma staat, kreeg ik daar nog meer spijt van. Als ik de kaartjes win, zou ik met mijn maten mee kunnen en dat zou geweldig zijn!

Leroy Thompson
Gast
Leroy Thompson

Ai peeps, nog 1 van de weinige Cally Westcoasters around. Met zo nu en dan dat al zo oude (2pac) swingbeat sausje. Hectisch jaar achter de rug dus mijn vrouwtje en ik kunnen deze opsteker(s) echt use’en. Life the Game 1 thanks in avances! !!!

Leroy Thompson
Gast
Leroy Thompson

Advance

willem
Gast
willem

Waarom, melkweg toch, the game, veel aanzien op Facebook als je deze op evenementen zet. Melkweg, zeg hate it or loveit of pleur die melk weg.

SteadyEddy
Gast

Om een maat van me mee te nemen die nog nooit bij zo iets is geweest

Jonah
Gast
Jonah

Omdat we niet gaan slijmen maar the game is een O.G. en the documentary 2 was 2015’s beste hiphop album. Sevn houd NL Hiphop hoop noh hoog tussen veel teleurstellende rappers these days. Gooi een kaartje op me

Gianni
Gast
Gianni

Ik wil deze kaartjes graag winnen omdat ik van 2016 een feest/festival jaar ga maken. The game en sevn wil ik zeker zien, maar helaas ging de kaartverkoop iets te snel. Hier baal ik erg van. Dus daarom wil ik de kaarten graag winnen, elders ook wel
Kopen?

On the move
Gast
On the move

The game is een legend, en Sevn wordt een legend !

Nicolas Van Itterbeeck
Gast
Nicolas Van Itterbeeck

The Game standaard op Radio Los Santos, zo’n nostalgie.
Would be dope als ik hate it or love it live zou horen…
Al m’n vrienden hebben een kaartje, ik was net te laat, please gun me dit 😉

Peace

Chuck
Gast
Chuck
sinds 2005 toen ik 8 jaar was moest ik al How we Do en Hate it or Love it op mijn MP3 spelertje hebben, mijn vader was hier zwaar op tegen omdat het volgens hem te zware teksten, zou bevatten, mijn moeder vertelde hem toen dat ik dat toch niet zou begrijpen, sinds dien zijn die nummers niet meer van men muziek lijst af geweest en ondertussen heb ik alle albums Fysiek in de kast liggen, en heb ik ook alle shirts die bij de deluxe editions zaten gekocht, ook heb ik de befaamde The Game ketting gekocht die hij… Read more »
hiphop
Gast
hiphop

Het is toch een concert van the Game……..
Ik lees hier meer Sven fans comments dan the Game fans

j.
Gast
j.
aangezien ik een vriend van mij eindelijk heb overgehaald om voor het eerst naar een concert te gaan, en toen ik kaarten wou bestellen waren ze al uitverkocht, hoe mooi zal het zijn als ik nu nog kaarten win en alsnog kan zeggen dat we naar niemand anders dan the game gaan! mij maak je dan al blij maar moet je nagaan hoe blij hij word dan! Verder zijn we gewoon super fan van the game, ik kan me nog wel herinneren dat we vroeger moesten na blijven omdat we op de basisschool this is how we do de hele… Read more »
Michiel Heirbaut
Gast
Michiel Heirbaut

Ik zou deze kaarten zeer graag winnen omdat ik nog nooit in de melkweg geweest ben en zeer grote fan ben van zowel The Game en Sevn. Ook wil ik deze legende gaan aanschouwen om inspiratie op te doen en leren hoe hij zijn shows doet en de zaal laat ontploffen aangezien ik zelf bezig ben met hip hop en muziek maken! Sevn is een van de nieuwe topartiesten die ik ook al lang wil zien optreden omdat ik hem tegenwoordig dagelijks luister. Alvast bedankt!

GGG
Gast
GGG

Ik wil al een hele lange tijd naar the game maar er gaat steeds iets mis ik wil the game al me hele leven zien en het lukt maar niet en nu nog sevn derbij zou helemaal perfect zijn

Kim
Gast
Kim

Ik zou heel graag 2 kaarten willen winnen voor The Game. Als ik win doe ik deze kaarten cadeau aan mijn stagebegeleider en haar vriend, omdat ik weet dat ze grote fans zijn van The Game en ik gun het ze echt.
Fingers crossed !

Pepijn
Gast
Pepijn

2 kaartjes voor the game zou het perfecte verjaardag cadeau voor mij en een vriend van mij zijn. Die van mij is op 17 januari en die van hem op 22 januari. Wat zou beter zijn om onze om onze verjaardagen te vieren met the big man The Game himself en de soon the be big man Sevn Alias.

Tyrone
Gast
Tyrone

Mijn zoon heet Jayceon en krijg ik nog een dochter noem ik r Taylor.., nuff said?

faalcco
Gast
faalcco
omdat ik the game al volg sinds sstrippeer was , vlinder tattoo had en beef meet iedreeen had en zelf nog oploste ik wil em live zieen omdat ik nieeet kan geeloven dat ddie pusssy is , toen ik hem hoorde op Can A Drummer Get Some (Remix) was het rrwinaa in mn hoofd dageenlang alleeen zijn stukje geluissteerrd en dan nog dope boyz you cant ssaaay no im like a wedding ring juillelei kunnne ook geeen nee tgn mij zggn eeeeeee ik hoor bij zn rreeeed naation soeeeeeeeeeeeeeewwwoeeeeeeeeeeeeep mijn omaa zei ook altijd ; He was always game for… Read more »
Jaja
Gast
Jaja

Aangezien ik groot fan ben van hip hop en zeker the game en ook Sevn niet te vergeten en me vriendin beloofd had haar een keer mee te nemen naar een concert dus dit zou de perfecte gelegenheid zijn! So naar puna

Chantal
Gast
Chantal

Omdat The Game ons altijd lekker probeert te maken op insta, wil ook in het echt zien of hij er echt zo uit ziet! Ohw ja en zijn muziek natuurlijk ook…

Rick benard
Gast
Rick benard

Luister al naar hem sinds my life met lil wayne, grote fan. Altijd al eens naar zijn show willen gaan, helaas is het er nooit van gekomen nadat ik ook net te laat was om kaarten te kopen, daarom hoopte ik dat jullie mij kunnen helpen!

Ruben van Oostenbrugge
Gast
Ruben van Oostenbrugge

Omdat ik al jaren lang fan ben van The Game, en ik hem al jaren wil zien optreden!

Emma VP
Gast
Emma VP

Toen ik ‘On me’ hoorde, wist ik het meteen – The Game is terug, en hoe! “Don’t trip” deed me allesbehalve niet trippen en het hele album is een ware sensatie. Dit live zien moet ongelofelijk zijn en ik kan niet wachten om te beleven hoe hard The Game brengt. 27 januari stond in mijn agenda als de avond van een Belgisch hiphopfeestje, maar wacht tot ik m’n maten kan vertellen dat ik die avond naar the real deal helemaal in Damsko mag gaan kijken!

game4life
Gast
game4life

ik ben altijd fan van game geweest en steunde hem altijd ook na breuk met 50 zijn muziek laat me beter voelen laatste jaar is zwaar geweest voor me en game muziek steunde me daarbij ik zou helemaal door het doleheen zijn als ik erbij mocht zijn om this living god game te mogen meemaken live het zou echt een lichtpuntje in mijn leven zijn en misschien voor eventjes alle ellende vergeten…

Mac W
Gast
Mac W

Ik wil zo graag die tickets winnen.

Hard liquor feat. Kokane mijn hardste ringtone ooit !!….

Romy
Gast
Romy

Omdat zijn muziek ech Nice is ! En ik nog nooit bij een optreden ben geweest bij hem ! Mijn oud en nieuw feest was bagger omdat de club de beveilig niet goed had en we niet naar binnen mochten dus een nieuw feestje lijkt me leuk

Ais
Gast
Ais

Al 32 comments met de zelfde dingen.. Zoals mooie verjaardag of was te laat… Yups ik was ook te laat… 2x zelfs… Toen ik zag dat er een 2de show kwam was ik al te laat… Ik ben een groot hiphop fan en heb bijna al zijn albums… Hij heb zijn mindere periode gehad… Zijn year of the wolf album staat bijv maar 1 track op die ik dope vond, Bigger than me… Maar hij heb zichzelf overtroffen met deze 2 nieuwe albums… En dus zeker de moeite waard om live te zien… L

Ali
Gast
Ali

The Game is fucking dope! Ik en mijn vriendin zijn fan van The Game en balen dat de kaartjes zijn uitverkocht. We zouden heel graag 2 tickets willen winnen zodat we een toffe dag gaan hebben. Ik stel het al het al op prijs dat je kans maakt op tickets. Ook volgen wij dagelijks puna.nl. Ga zo door puna!

Ali Bomaye
Gast
Ali Bomaye
The Game is een grote idool voor de (Afro-Amerikaanse) jeugd in de VS en vooral in Compton en omstreken. Deze man heeft mij ook geraakt met zijn teksten waardoor ik hem al volop volg al sinds The Documentary. Ik ben opgegroeid met zijn muziek en deze heeft mij door zware tijden geholpen, wij hebben mijns inziens samen onze ‘ups and downs’ gehad, waarbij The Game mij vooral steunde met behulp van zijn teksten. Toen ik hoorde dat hij naar Nederland kwam voor zijn tour (na het luisteren van zijn nieuwe album wat ik op releasedag luisterde en nog steeds luister),… Read more »
Jurre
Gast
Jurre

Een goede vriend van mij is twee dagen van tevoren jarig en dit zou het perfecte verjaardagscadeau voor hem zijn! Vroeger waren we al helemaal weg van nummers als hate it or love it, red nation, my life, how we do en noem maar op.

Jamiro
Gast
Jamiro

Omdat het kan

DvG
Gast
DvG

Lykt me vanzelfsprekend waarom ik hier naartoe wil! Zou een mooi begin van 2016 zyn

Doemaarniet
Gast
Doemaarniet

Omdat ik hoop dat stitches ook komt natuurlijk !

Brandon
Gast
Brandon

Komt een cowboy bij kapper. Komt hij buiten pony weg.

Jimmy
Gast
Jimmy

Vriend van me is vader geworden vorige maand. Zou een mooi kraamkado zijn, even van huis :p

channo
Gast
channo

ik zou graag de kaartjes van the game willen winnen omdat ik net me eerste huis heb gekregen en ik nieuwe spullen moest kopen. helaas kwam daar de huur ook nog bij dus hield ik niks over

El Chapo
Gast
El Chapo

Zodat ik tijdens el chapo mijn nek kan brengen in de mosphit 🙂

Aiman
Gast
Aiman

Ik wil deze kaartjes winnen omdat ik 4 jaar geleden ook bij zijn optreden was en hem backstage heb gemeet

This guy got an golden heart

Issb03
Gast
Issb03

The game is waar mee ik ben opgegroeid samen met 50cent!
Zou heel graag willen gaan met me beste vriendin, lang geleden dat we iets samen hebben gedaan..

wpDiscuz