Win 2 kaarten voor The Game in de Melkweg op 27 januari

unnamed
Op woensdag 27 januari en donderdag 28 januari staat The Game in een uitverkochte Melkweg met zijn The Documentary 2 tour, met in het voorprogramma Sevn Alias.

De eerste show was binnen vier uur uitverkocht en ook de kaartverkoop voor de tweede show ging snel. Iedereen die helaas geen kaarten heeft kunnen bemachtigen, heeft nu de kans om toch nog The Game te zien. Wij mogen namelijk 5x 2 kaarten weggeven voor 27 januari!

Wat moet je hiervoor doen? Vertel ons waarom jij hier per se bij moet zijn en misschien win jij twee kaarten.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

4 January

192 comments

192 responses to “Win 2 kaarten voor The Game in de Melkweg op 27 januari”

 1. Sophie says:

  Ik wil hier zo graag heen. Onwijs erg mijn best gedaan voor tickets, helaas zo snel uitverkocht!! Jullie maken niet alleen mij maar ook mijn vriendin heel blij, ze is groot fan en gun haar dit echt!!!!

 2. Omar outalha says:

  Ik moet deze raplegend zien! Hij blijft nog steeds een goeie performer en daarom zou ik hem graag willen zien. Een laat verjaardags cadeau is beter dan niks!

 3. gio says:

  ik super graag naar de game
  omdat ik van hiphop hou
  kan ik mijn zoon meenemen naar zijn eerste concert

 4. Richard says:

  Omdat ik zijn albums nog steeds op Vinyl koop! Love the Game

 5. Hugo says:

  Ik luisterde al enkele jaren niet meer naar de game maar zijn laatste album heeft alles wat hiphop nodig heeft. Of wat ik zoek in hiphop. Hij spit wijsheid maar is ook nog altijd een zootje ongeregeld wat de rebel in mij inspireert. Ik draai zijn laatste album grijs de laatste weken, zelfs de skits ken ik al vanbuiten. Ik wil daar een live ervaring aan vast knopen…

 6. Adriaan says:

  Kaarten geprobeerd te kopen om m’n homie mee te nemen die zwaar fan is helaas ben ik er niet tussen gekomen. Zou heel erg tof zijn om op deze manier nog te kunnen gaan.

 7. sevn says:

  K!fesh gaan op die meiden tochhhh. Nee, maar ik denk dat Sevn nog veel meer love gaat krijgen in 2016.
  The game hoeven we niks over te zeggen. Heeft alles al bereikt.

 8. Daan Hopman says:

  Omdat ik mijn The Documentary 2 album moet laten signeren.

 9. if je reading dit it's te late says:

  Omdat ik nog als de dag van gister weet dat ik dreams van the game hoorde, dit was de eerste track die ik van the game had gehoord. The Game is een legend in de game naar mijn mening, zwaar underrated. Hij gaat al lang mee en houdt zich consistent. Ik vind hem ook de enige die echt true aan z’n sound is gebleven in de ontwikkeling der jaren, maar toch mee gaat met z’n tijd. Een erg goeie artiest en lyricist. En lyricism zie je weinig deze dagen.

  En Sevn f*cking Alias killt de game in Nederland zo hard het lijkt net een genocide op alle andere rappers. Eerlijk gezegd kende ik hem pas sinds zijn 101 sessie die ik zag toen die net online was geplaatst. Op dat moment hoorde ik zijn skill en dacht ik al dat hij voor verandering in de Nederlandse scene zou zorgen. En kijk nu, arabische woorden gebruiken in je teksten is normaal geworden door Sevn, en dan ben ik nog niet eens begonnen over hoeveel meer mensen ik sinds Sevn in Northface zie lopen.

  Deze combinatie is dodelijk as fuck. Ik moet hier sowieso bij zijn.

 10. Senne says:

  Omdat het een dodelijk duo the game is Amerika en sevn in Nederland en België

 11. VinceJp says:

  Hard….??

 12. Jef Op de Beeck says:

  Voor deze living legend kom ik heel graag van België afgereisd shieeet wist niet dat ie kwam.. Laatste album is zwaar underrated en show sowieso de moeite zoek niet verder kies deze domme Belg!

 13. Glenn says:

  Ik zou de kaarten graag willen winnen, omdat ik The Game echt dik vind, maar ik helaas niet snel genoeg een kaartje kon bemachtigen. Nu ik hoorde dat Sevn ook nog eens in het voorprogramma staat, kreeg ik daar nog meer spijt van. Als ik de kaartjes win, zou ik met mijn maten mee kunnen en dat zou geweldig zijn!

 14. Leroy Thompson says:

  Ai peeps, nog 1 van de weinige Cally Westcoasters around. Met zo nu en dan dat al zo oude (2pac) swingbeat sausje. Hectisch jaar achter de rug dus mijn vrouwtje en ik kunnen deze opsteker(s) echt use’en. Life the Game 1 thanks in avances! !!!

 15. willem says:

  Waarom, melkweg toch, the game, veel aanzien op Facebook als je deze op evenementen zet. Melkweg, zeg hate it or loveit of pleur die melk weg.

 16. SteadyEddy says:

  Om een maat van me mee te nemen die nog nooit bij zo iets is geweest

 17. Jonah says:

  Omdat we niet gaan slijmen maar the game is een O.G. en the documentary 2 was 2015’s beste hiphop album. Sevn houd NL Hiphop hoop noh hoog tussen veel teleurstellende rappers these days. Gooi een kaartje op me

 18. Gianni says:

  Ik wil deze kaartjes graag winnen omdat ik van 2016 een feest/festival jaar ga maken. The game en sevn wil ik zeker zien, maar helaas ging de kaartverkoop iets te snel. Hier baal ik erg van. Dus daarom wil ik de kaarten graag winnen, elders ook wel
  Kopen?

 19. On the move says:

  The game is een legend, en Sevn wordt een legend !

 20. Nicolas Van Itterbeeck says:

  The Game standaard op Radio Los Santos, zo’n nostalgie.
  Would be dope als ik hate it or love it live zou horen…
  Al m’n vrienden hebben een kaartje, ik was net te laat, please gun me dit 😉

  Peace

 21. Chuck says:

  sinds 2005 toen ik 8 jaar was moest ik al How we Do en Hate it or Love it op mijn MP3 spelertje hebben, mijn vader was hier zwaar op tegen omdat het volgens hem te zware teksten, zou bevatten, mijn moeder vertelde hem toen dat ik dat toch niet zou begrijpen, sinds dien zijn die nummers niet meer van men muziek lijst af geweest en ondertussen heb ik alle albums Fysiek in de kast liggen, en heb ik ook alle shirts die bij de deluxe editions zaten gekocht, ook heb ik de befaamde The Game ketting gekocht die hij rockte in de tijd van de Doctor’s advocate, ook heb ik mijn vriendin naar hem leren luisteren en ook mijn broertje, ik wou graag kaarten kopen om hun mee tenemen naar hun maar helaas liet mijn baas dit niet toe omdat onder werk tijd te doen en pak ik voor de 2de x naast kaartjes voor mijn idool, veel mensen vragen altijd waarom ik zo fan van hem ben ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat dit een gevoels kwestie is, het gevoel het vertrouwen dat hij met zijn nummers aan mij geeft is niet in woorden uit te leggen, deze man is mijn ogen een levende legende, mocht ik deze kans missen zou ik de volgende keer het weer op nieuw beginnen maar ik hoop zo hard dat ik deze kans krijg om bij hem aanwezig te kunnen zijn. ik heb zo’n beetje ieder album,mixtape,track, tv show, gast optreden van deze man gezien, wachtend op het moment dat ik hem in het echt on stage zou kunnen zien, want hij is niet alleen met zen muziek een voorbeeld maar ook hoe hij met zen kinderen omgaat is een voorbeeld voor mij. hij is legende in mijn ogen

 22. hiphop says:

  Het is toch een concert van the Game……..
  Ik lees hier meer Sven fans comments dan the Game fans

 23. j. says:

  aangezien ik een vriend van mij eindelijk heb overgehaald om voor het eerst naar een concert te gaan, en toen ik kaarten wou bestellen waren ze al uitverkocht, hoe mooi zal het zijn als ik nu nog kaarten win en alsnog kan zeggen dat we naar niemand anders dan the game gaan! mij maak je dan al blij maar moet je nagaan hoe blij hij word dan!

  Verder zijn we gewoon super fan van the game, ik kan me nog wel herinneren dat we vroeger moesten na blijven omdat we op de basisschool this is how we do de hele tijd riepen, en nu nog steeds zijn oude tracks hard mee schreeuwen alsof we zelf rapper zijn

 24. Michiel Heirbaut says:

  Ik zou deze kaarten zeer graag winnen omdat ik nog nooit in de melkweg geweest ben en zeer grote fan ben van zowel The Game en Sevn. Ook wil ik deze legende gaan aanschouwen om inspiratie op te doen en leren hoe hij zijn shows doet en de zaal laat ontploffen aangezien ik zelf bezig ben met hip hop en muziek maken! Sevn is een van de nieuwe topartiesten die ik ook al lang wil zien optreden omdat ik hem tegenwoordig dagelijks luister. Alvast bedankt!

 25. GGG says:

  Ik wil al een hele lange tijd naar the game maar er gaat steeds iets mis ik wil the game al me hele leven zien en het lukt maar niet en nu nog sevn derbij zou helemaal perfect zijn

 26. Kim says:

  Ik zou heel graag 2 kaarten willen winnen voor The Game. Als ik win doe ik deze kaarten cadeau aan mijn stagebegeleider en haar vriend, omdat ik weet dat ze grote fans zijn van The Game en ik gun het ze echt.
  Fingers crossed !

 27. Pepijn says:

  2 kaartjes voor the game zou het perfecte verjaardag cadeau voor mij en een vriend van mij zijn. Die van mij is op 17 januari en die van hem op 22 januari. Wat zou beter zijn om onze om onze verjaardagen te vieren met the big man The Game himself en de soon the be big man Sevn Alias.

 28. Tyrone says:

  Mijn zoon heet Jayceon en krijg ik nog een dochter noem ik r Taylor.., nuff said?

 29. faalcco says:

  omdat ik the game al volg sinds sstrippeer was , vlinder tattoo had en beef meet iedreeen had en zelf nog oploste
  ik wil em live zieen omdat ik nieeet kan geeloven dat ddie pusssy is , toen ik hem hoorde op Can A Drummer Get Some (Remix) was het rrwinaa in mn hoofd dageenlang alleeen zijn stukje geluissteerrd en dan nog dope boyz you cant ssaaay no im like a wedding ring juillelei kunnne ook geeen nee tgn mij zggn eeeeeee ik hoor bij zn rreeeed naation soeeeeeeeeeeeeeewwwoeeeeeeeeeeeeep
  mijn omaa zei ook altijd ; He was always game for anything net als diee van hem kan geen toeeval zijn, deze maaan heft kogeel overrleefd af en toe probeeere ik als heem in mn schoene teeeee staan want this guy iss a living legend ik gaaa mijn kindern laateeer verrteellen hoeee mijn ouders verhaaln zeide eoveeeeeeeeeeee 2paac

 30. Jaja says:

  Aangezien ik groot fan ben van hip hop en zeker the game en ook Sevn niet te vergeten en me vriendin beloofd had haar een keer mee te nemen naar een concert dus dit zou de perfecte gelegenheid zijn! So naar puna

 31. Chantal says:

  Omdat The Game ons altijd lekker probeert te maken op insta, wil ook in het echt zien of hij er echt zo uit ziet! Ohw ja en zijn muziek natuurlijk ook…

 32. Rick benard says:

  Luister al naar hem sinds my life met lil wayne, grote fan. Altijd al eens naar zijn show willen gaan, helaas is het er nooit van gekomen nadat ik ook net te laat was om kaarten te kopen, daarom hoopte ik dat jullie mij kunnen helpen!

 33. Ruben van Oostenbrugge says:

  Omdat ik al jaren lang fan ben van The Game, en ik hem al jaren wil zien optreden!

 34. Emma VP says:

  Toen ik ‘On me’ hoorde, wist ik het meteen – The Game is terug, en hoe! “Don’t trip” deed me allesbehalve niet trippen en het hele album is een ware sensatie. Dit live zien moet ongelofelijk zijn en ik kan niet wachten om te beleven hoe hard The Game brengt. 27 januari stond in mijn agenda als de avond van een Belgisch hiphopfeestje, maar wacht tot ik m’n maten kan vertellen dat ik die avond naar the real deal helemaal in Damsko mag gaan kijken!

 35. game4life says:

  ik ben altijd fan van game geweest en steunde hem altijd ook na breuk met 50 zijn muziek laat me beter voelen laatste jaar is zwaar geweest voor me en game muziek steunde me daarbij ik zou helemaal door het doleheen zijn als ik erbij mocht zijn om this living god game te mogen meemaken live het zou echt een lichtpuntje in mijn leven zijn en misschien voor eventjes alle ellende vergeten…

 36. Mac W says:

  Ik wil zo graag die tickets winnen.

  Hard liquor feat. Kokane mijn hardste ringtone ooit !!….

 37. Romy says:

  Omdat zijn muziek ech Nice is ! En ik nog nooit bij een optreden ben geweest bij hem ! Mijn oud en nieuw feest was bagger omdat de club de beveilig niet goed had en we niet naar binnen mochten dus een nieuw feestje lijkt me leuk

 38. Ais says:

  Al 32 comments met de zelfde dingen.. Zoals mooie verjaardag of was te laat… Yups ik was ook te laat… 2x zelfs… Toen ik zag dat er een 2de show kwam was ik al te laat… Ik ben een groot hiphop fan en heb bijna al zijn albums… Hij heb zijn mindere periode gehad… Zijn year of the wolf album staat bijv maar 1 track op die ik dope vond, Bigger than me… Maar hij heb zichzelf overtroffen met deze 2 nieuwe albums… En dus zeker de moeite waard om live te zien… L

 39. Ali says:

  The Game is fucking dope! Ik en mijn vriendin zijn fan van The Game en balen dat de kaartjes zijn uitverkocht. We zouden heel graag 2 tickets willen winnen zodat we een toffe dag gaan hebben. Ik stel het al het al op prijs dat je kans maakt op tickets. Ook volgen wij dagelijks puna.nl. Ga zo door puna!

 40. Ali Bomaye says:

  The Game is een grote idool voor de (Afro-Amerikaanse) jeugd in de VS en vooral in Compton en omstreken. Deze man heeft mij ook geraakt met zijn teksten waardoor ik hem al volop volg al sinds The Documentary. Ik ben opgegroeid met zijn muziek en deze heeft mij door zware tijden geholpen, wij hebben mijns inziens samen onze ‘ups and downs’ gehad, waarbij The Game mij vooral steunde met behulp van zijn teksten. Toen ik hoorde dat hij naar Nederland kwam voor zijn tour (na het luisteren van zijn nieuwe album wat ik op releasedag luisterde en nog steeds luister), ging ik op zoek naar tickets – tevergeefs was dit mij niet gegund. Mijn tweelingbroer en ik kwamen erachter dat er ook tickets werden voor zijn concert in Rotterdam, hij wou mij verassen met tickets ervoor maar door geldproblemen ging dit niet door. Nu hoop ik dat jullie mij hiermee kunnen helpen en mijn droom uit laten komen.
  “We’re in a battle for our lives for things that really matter to us. There’s a shell game going on like I’ve never seen before.”

 41. Jurre says:

  Een goede vriend van mij is twee dagen van tevoren jarig en dit zou het perfecte verjaardagscadeau voor hem zijn! Vroeger waren we al helemaal weg van nummers als hate it or love it, red nation, my life, how we do en noem maar op.

 42. Jamiro says:

  Omdat het kan

 43. DvG says:

  Lykt me vanzelfsprekend waarom ik hier naartoe wil! Zou een mooi begin van 2016 zyn

 44. Doemaarniet says:

  Omdat ik hoop dat stitches ook komt natuurlijk !

 45. Brandon says:

  Komt een cowboy bij kapper. Komt hij buiten pony weg.

 46. Jimmy says:

  Vriend van me is vader geworden vorige maand. Zou een mooi kraamkado zijn, even van huis :p

 47. channo says:

  ik zou graag de kaartjes van the game willen winnen omdat ik net me eerste huis heb gekregen en ik nieuwe spullen moest kopen. helaas kwam daar de huur ook nog bij dus hield ik niks over

 48. El Chapo says:

  Zodat ik tijdens el chapo mijn nek kan brengen in de mosphit 🙂

 49. Aiman says:

  Ik wil deze kaartjes winnen omdat ik 4 jaar geleden ook bij zijn optreden was en hem backstage heb gemeet

  This guy got an golden heart

 50. Issb03 says:

  The game is waar mee ik ben opgegroeid samen met 50cent!
  Zou heel graag willen gaan met me beste vriendin, lang geleden dat we iets samen hebben gedaan..

 51. hidde says:

  Zou natuurlijk een prachtig begin zijn van 2016! The game is een legend en zou het geweldig vinden om samen met een goeie vriend van hem te genieten!

 52. Marcel Schreuded says:

  Gezien het feit ik op mijn twaalfde dag in dag uit The Game – It’s Okay (One Blood) afspeelde. Kifesh Sevn Alias? Voorproef op WOO HAH! festival neaf!

 53. boy says:

  ik zou graag deze kaartjes willen winnen omdat ik al eerder naar zijn show wou maar het was uitverkocht en nu weer en ik wil er heel graag naartoe met een mattie van mij

 54. BT says:

  Het lijkt me een fantastische avond met de perfecte balans tussen up-and-coming-talent Sevn Alias en gevestigde waarde The Game. Twee knallers van formaat in andere stadia van hun carrière, maar vuur spitten ze ongetwijfeld! Wordt een sauna, sowieso!
  Ik ben ook nog nooit in de Melkweg geweest, dus ben zeker benieuwd naar de setting.
  Kortom, om diverse redenen zouden die duotickets mij een geweldige avond bezorgen! Maar misschien verdient iemand anders ze wel meer dan ik, natuurlijk! Anyways, enjoy!! And may the odds be ever in your favour (hehehe).

 55. JV says:

  Wanting to learn how to iron out a flag!

 56. Bart says:

  Jawel. Met mn broertje,drie bier en een jonko. Word briljant. Xx Bart

 57. W.D says:

  Heel simpel waarom ik erbij wil zij is omdat, ik de game en sevn hard & vet vind en ik voel ze. Ben zelf producer dus leef voor de muziek! Het lijkt me gewoon f*cking vet!!!!

 58. ziizoo says:

  Heb geen geld om te vliegen op LAX, wel om te landen in de Melkweg op 27 januari. Sevn erbij is natuurlijk mrowen.

 59. Randy Gemser says:

  voor die goodvibes toch

 60. Sander says:

  LEGEND FOR REAL ! ALWAYS LOVE FOR THE GAME, SEVN & NATUURLIJK OOK PUNA. <3

 61. Daniël Temmingh says:

  The Game is een legende. Straight hip-hop outta Compton. Sevn is een gruwlijke bonus voor af. Daar moet ik gewoon bij zijn..

 62. Daniel Kniaziew says:

  Ik zou het supertof vinden om naar dit show te gaan, puur omdat ik gewoon echt een grote fan ben geworden van Sevn Alias sinds zijn Zonamo met RA. Ik volg The Game niet meer zo erg, maar ik zou het echt superleuk vinden om naar dit geweldige optreden te gaan, ben persoonlijk nog nooit geweest dus het zou echt verschrikkelijk veel voor me betekenen. Het zou een perfecte start van 2016 voor me zijn om kans te maken, dus ik hoop dat jullie mijn reactie onder loep brengen.

 63. Jake says:

  he is a legend

 64. anton says:

  Ben een grote fan van zowel als the Game en Sevn Alias, het zou mooi zijn om de kaarten te winnen, zodat ik van hen aanwezigheid kan genieten. Wie weet..

 65. wesley says:

  als verjaardagscadeau voor mijn vriendin die de 28ste jarig is 😛

 66. Frankie says:

  Ik moet hier persee bij zijn omdat ik voor beide dagen geen kaartje heb kunnen bemachtigen en ik een super Game fan ben.
  Sinds G-unit tijd ik heb zowat alles gevolgd van deze man van albums, mixtapes, interviews, reality shows etc.
  Ik vind hem gwn super tof bepalend in de rap industrie.
  In zn manier van handelen met bepaalde dingen herken ik mezelf ook, door hem heb ik zelfs m’n baard laten groeien. En ook had ik m’n kind byna naar hem vernoemd (Jayceon) maar ik kreeg ipv een stoer jongetje een lief klein meisje ?. Maar dat is dus waarom ik er persee bij moet zijn en die 2 kaartjes moet winnen zodat ik die man zn optreden bij kan wonen samen met m’n vriendin die hem ook heel tof vind en zn muziek voelt.

 67. the real game says:

  Ik wil graag naar the game omdat al me puna haters nu opeens chill doen op n comment voor een ticket en the game ff zeggen dat we kneuze in nl hebben die sven hard vinden …

 68. Marlon says:

  Mijn beste vriend komt a.s woensdag terug van een half jaar studeren in het buitenland. Vrijdag is het dubbel feest want dan is hij ook nog eens jarig! We zijn beide een grote fan van zowel the Game en Sevn Alias. Helaas was ik niet op tijd met kaarten kopen voor deze legende.. Dit zou echt een top verassing zijn.

 69. the real game says:

  Ik wil graag een kaartje omdat iedereen zn vriendin meeneemt omdat thegame zo aan is wil graag zien hoe hun chick game pijptt en fuckkkkt haajaahahahah

 70. Danny says:

  Ik moet hier per se bij zijn omdat ik geen schijn van kans om kaarten te kopen (kreeg er pas hoogte van nadat het uitverkocht raakte voor beide dagen). Omdat ik The Documentary 2.5 als ‘de soundtrack’ van 2015 ervaren heb, hoop ik deze in 2016 live te kunnen horen.

 71. Reinier says:

  Ik wil hier heel graag heen omdat ik een enorm grote stitches fanboy ben.

 72. Tienus says:

  Mooie Afscheidsfissa voordat ik maandag ga Emigreren naar Australia. The Game is natuurlijk gewoon Gruwlijk en met in het voor programma Sevn Alias kan het niet anders dan een zieke avond worden!! Cheers

 73. Bibi says:

  Voor me lieve vriendinnetje als afscheidscadeau omdat ze een jaar naar amerika gaat in februari ?

 74. Thyrell says:

  Ik moet hier zijn!! Bij de eerste show waren mijn neef en ik net te laat om kaartjes te krijgen, wij zijn beide echt fan van The Game en Sevn is opkomend, we vinden hem echt hard! Het zou daarom echt tof zijn om deze kaarten te krijgen. Mijn neef is bijna jarig het zou voor hem echt een supercadeau zijn.

 75. Kevinn says:

  Game is en blijft mijn hiphop icoon van de hedendaagse hiphop. Once in a lifetime kans om bij een concert van hem te zijn met een ziek voorprogramma! Zou facking vet zijn als ik deze kaartjes won

 76. Roberto says:

  Ik ben zelf geinspireerd door The Game, ik schrijf en neem engelse muziek op en de style en de verhalen van The Game hebben mij zeer zeker aangesproken om ook m’n eigen verhalen te delen. Buiten dit om zou ik ook naar het optreden gaan van The Game een paar jaar geleden maar door het uit de kom gaan van enkele gewrichten kon ik hier niet bijzijn..

 77. saf says:

  Zou wel lauw zijn

 78. Martijn says:

  yo, puna
  ik zou het wel super vet vinden om naar the game te gaan.
  zou in 2013 gaan in de 013 tilburg, maar de hele tour werd afgelast.
  een van de beste van deze tijd vind ik.
  Ook daarom heb ik Hate it or love it op me arm getatoeëerd.

 79. Vanessa says:

  hier bij zijn in een must!!!! niet alleen voor the game zijn gangster vibes maar ook voor zijn zieke flows. een stukje compton beleven in nederland komt natuurlijk niet vaak voor en daarom is dit een unieke kans om toch een avondje the west coast te voelen.

 80. Delil says:

  Ruim 13 jaar geleden als kleine jongen van 10 begon ik met luisteren naar deze artiest. Met hits als ‘Hate it or Love it’, ‘Dreams’ en ‘Wouldn’t Get Far’ ben ik groot geworden en sinds dien altijd fan gebleven. Ik vind de nieuwe Documantary 2 en 2.5 ontzettend dope. Helaas heb ik de kaartverkoop tweemaal gemist ivm werk. Het zou erg tof zijn om op deze manier een jeugdheld alsnog te kunnen bewonderen.

 81. Niek says:

  Heel simpel me beste kameraden hebben wel een kaartje en ik helaas niet meer. Dus via deze toch nog mooi mee

 82. cas says:

  ik wil er heen.

 83. Matthi says:

  Ik zou graag de kaarten willen winnen omdat The Game en Sevn ook bij mijn show kwamen en het zou een beetje flauw zijn als ik op mijn beurt dan niet naar zijn/hun show kom.

 84. Donno says:

  Omdat ik The Game wil zien schitteren in levende lijf! En nog dan als kers op de taart Sevn in de voorprogramma?! Dat beloofd een leuk avondje wat ik absoluut niet wil missen. Daarbij ben ook nog is 2 dagen na de show jarig, dus heb ik meteen me verjaardagscadeau gehad :). Ik kijk er naar uit!

 85. Rollo says:

  We doen t voor de gang

 86. Joris says:

  Een paar jaar geleden met m’n vrienden al een kaartje gekocht voor een concert van the game in 013 Tilburg maar helaas werd deze afgelast. Nu had ik super graag naar dit concert gewild met ook nog sevn erbij! Alleen ben ik jammergenoeg 2x de kaartverkoop misgelopen. Mijn enigste hoop is dat ik nu nog een kaartje kan winnen bij jullie zodat ik er alsnog bij kan zijn!

 87. Wesley says:

  Ik moet The Game gewoon zien in de melkweg! beide shows is het me niet gelukt om kaarten te krijgen dus dit is denk ik de laatste mogelijkheid om toch nog te kunnen!
  Ook is Sevn Alias een baas die ik moet zien!
  -praying-

 88. Sander Wongsodikromo says:

  Donderdag 28 Januari is mijn broer jarig. Beste kado ever! Hardcore GAME fan. Bijna alles wat afkomstig is uit de Westcoast trouwens ??

 89. Arend says:

  Ik ben al vanaf g-unit fan van The Game. En zou het heel tof vinden om daar heen gaan.

 90. AyeBeeTee says:

  .. omdat Game met Doc. 2 die echte West Coast shit weer leven geeft! Ik ben helaas van de jongere generatie en heb daarom Snoop, Dre en de hele old school west coast clique van toen der tijd gemist! Het lijkt me kei hard om die vibe toch nog mee te maken!

 91. Jenice says:

  omdat mijn vriend al heele lange tijd fan van hem is en hij nu 3/4 jaar in nederland is en sinds hij in nederland is heeft hij het heel moeilijk. het gaat alleen maar mis en hij stresst en leeft elke dag met een zware rugzak en wil hem daarom blij maken. k gun het hem echt. en natuuurlijk will ik hem laten genieten van zijn favo artiest!

 92. Jerry says:

  Omdat een vriend en ik er super graag heen wilde, maar mijn salaris pas een maand later gestort kon worden, waardoor ik geen money had.

 93. Kevin says:

  Net een nieuwe baan, eerste maand niet uitbetaald hopelijk met deze giveaway naar the game!

 94. Saman says:

  Omdat ik focking lekker ben

 95. Tim says:

  hier MOET je wel bij zijn. was te laat met kaarten halen, hoop dat ik the game toch kan zien. Ook heeel dope dat Sevn in het voorprogramma staat!

 96. Moro says:

  Vriend van me heeft zware tijd achter de rug, is 3 familieleden in korte tijd kwijtgeraakt en verblijft nu momenteel bij zijn oma die er slecht aantoe is. Kaarten konden niet gekocht worden omdat salaris 2 dagen later werd gestort. Ook is hij grote fan van The Game en Sevn tegelijk, zou geweldig zijn als ik deze kon winnen en met hem erheen zou kunnen.

 97. Tim says:

  Zodat ik heel hard “Soo Woo, whaddup Blood” wil roepen en kijken hoe the Game reageert.

 98. Ja. says:

  Omdat ik wil.

 99. Watta says:

  Ik had in 2013 op 8 december al kaartjes voor een concert van The Game maar omdat de geboorte van mijn zoon toen plaatsvond en dat greatest day of my life was heb ik mijn kaartjes weggegeven en iemand anders er mee blij heb kunnen maken. Het zou great zijn als jullie mij daar ook weer blij mee zouden kunnen maken.

 100. Mike says:

  Omdat wij (ik en m’n broer) geboren zijn in Compton net als The Game en dat wij de beste keus zijn. Amsterdamse mentaliteit snap je

 101. Bougatti says:

  Als ik de kaartjes zou winnen zou ik ze dolgraag aan mijn vriend geven. Er is niemand anders die ik ken die goede muziek kan waarderen zoals hij dat doet. + The Game is onnnn!

 102. Turnup says:

  men beste vriend zij me dat als ik hem ooit naar een the game concert mee ging nemen hij er alles aan ging doen om herinnert te worden die avond voor het hele publiek, ook al moet hij ver gaan

 103. Roy says:

  The Game, is de eerste buitenlandse rapper die ik luisterde en sindsdien luister ik bijna alleen nog maar buitenlandse rap. De Game is mijn favoriet, luister hem vanaf jongsaf aan tot nu. en ze nieuwe album is echt VUUR. wilde Heel graag naar dit concert van hem, maar was te laat met het bestellen van een kaartje. Het zou echt heel vet zijn als ik deze kaartjes win! en strak dat sevn in het voorprogramma staat. goed bezig in de scene op dit moment.

 104. Cyber Mike says:

  Ik zelf ben niet zo’n grote “The game” fan maar m’n broertjes wel.
  Dit zou mij goeie shine geven, en een goedmaker zijn voor voor de teleurstellende standaard cadeaus van dit kerstjaar.

  Ze zijn gwn 18+ hoor. Maar wel altijd broke as fuck.

 105. Gijs van der Veen says:

  Ik zou graag willen winnen want heb allebei geprobeerd allebei met te laat door een klote laptop ken alles van hem het lijkt me mooi!

 106. Josh capri says:

  Me pa zette hem vroeger altijd op id waggie ik luister al naar hem sinds ik 5 ofzo ben dus t zou dope zijn om met me pa te gaan

 107. ultieme game says:

  Is gewoon dik

 108. ultieme game says:

  Toch

 109. adi says:

  Ik wou al naar Adele, maar helaas was ik telaat. Ik vind Game hard, daarom ben ik jaloers. Ik wil graag met hem vechten :'(.

  Ik wil graag kennis maken met de groupies daaro, alvast dank.

 110. Joep says:

  Ik checkte The Game altijd al sinds vroeger. Een van de weinige Amerikaanse rappers waar ik naar luister. Ik luister tegenwoordig voornamelijk naar Nederlandse rap en daar vind ik Sevn echt keihard. Hij is echt upcoming. The game vind ik sowieso de beste Amerikaanse rapper. Hij is de reden dat ik vroeger ben begonnen met naar rap luisteren. Ik hoop echt dat ik die kaartjes kan bemachtigen! Dat zou echt geweldig zijn.

 111. Ms says:

  Omdat ik The Game sinds 2003 volg. Elk album van hem kwam uit in een fase van mijn leven. Toen zijn eerste album uitkwam zat ik nog op de middelbare school en kan me herinneren dat we op de plein gingen bouncen en meerappen op zijn pokoes. Toen zijn recente album uitkwam, the documentery 2 was ik aan het werk in mijn eigen kledingzaak in almere en zette het hele album als playlist op in de winkel. The Game heeft een zekere progressie gemaakt als artiest sinds zijn doorbraak en dit laat the documentary 2 ook zien. Tegelijkertijd is mijn leven ook drastisch veranderd sinds zijn doorbraak en het is dus altijd mooi om oude tunes te horen van die tijd om die gevoelens naar boven te laten komen. Kortom, keep leveling up y’all!

 112. Luc says:

  Omdat ik grote fan van hem ben, omdat het mijn eerste hiphopconcert zou zijn, en omdat ik bijna jarig ben?

 113. Jasper Verlinden says:

  Ik wil absoluut naar The Game gaan omdat ik nog ALTIJD geen Compton artiest heb gezien! The Game is voor mij echt genieten!

 114. thomas says:

  One blood! Al Game fan vanaf het begin tot vandaag. Aangezien ik nu examens heb tot de 26ste en vanuit belgie zou willen komen zouden jullie me heel blij maken met kaartjes

 115. team vieze says:

  Haha kijk ze nou hun kont verkopen voor kaartjes

 116. Maron says:

  G raag
  A an
  M ij de
  E er

 117. Hans Noir says:

  Mijn broer lijdt aan leukemie en het gaat er slecht aan toe. Hij is sinds tiener al fan van The Game en heeft altijd G-Unit merchandise gedragen. Dit zou voor hem een droom zijn die uitkomt ! Met vrienden en familie doen wij er alles aan om zijn laatste dromen en wensen nog uit te laten komen.

 118. Noa says:

  For real, als ik net als iedereen hier zoooooo graag kaartjes voor had willen hebben, waarom had ik ze dan niet meteen gekocht. Maar ik weet niet met alle vakantie stress heb ik het toch maar niet gedaan, vergeten in ieder geval niet gekocht.. Maar het zou gewoon fcking ziek zijn als ik met m’n broer hier alsnog heen zou kunnen.

 119. Thomas says:

  Omdat ik niet bang ben voor de le7nesh en ik wel op “el chapo” zou willen bangen

 120. Rivah says:

  Zou ‘t heel tof vinden als ik ze win! Ben 26 januari jarig en dit zou m’n verjaardag booosten. Jammer dat het maar 2 kaarten zijn, but that’s just How We Do.

 121. Freek says:

  Omdat ik mijn maatje het verjaardagscadeau (24 Jan.) van z’n leven wil geven, aangezien hij meer platen van The Game bezit dan schoolboeken. Zou gruwelijk zijn om het daarmee te mogen verrassen!

 122. Katjang says:

  Ik zou er graag heen willen gaan omdat ik 2 1/2 maand geleden voor het eerst vader ben geworden.
  En vader zijn is niet goedkoop en zeker niet als je student bent.
  Dus het zou leuk zijn als ik een keer weer even wat kon doen voor mij zelf. Daarom hoop ik dat jullie het mij gunnen.

 123. Kokane says:

  Omdat ik gvd kaartjes had voor zn show in Polen maar die werd afgezegd toen zn Europese tour uitgesteld werd en nu komt ie naar NL en was ik te laat met kaartjes kopen. Ik zal wel stoned zijn geweest met Documentary 2,5 op de achtergrond, een van de beste albums van 2015.

 124. David says:

  ik moet naar The Game omdat ik tot nu toe naar al zijn concerten ben geweest. het is gewoon te gek als hij een hele fles hennessy in één keer opdrinkt. ook omdat zijn 2 nieuwe albums documentary 2 en 2.5 te hard zijn. en als laatst hoop ik dan gewoon dat hij El Chapo, live doet.

 125. Moise says:

  M’n bestie en ik keken al superlang uit naar The Game zijn the documentary 2 tour. Alleen waren we net twee mins telaat bij de kaartverkoop en was alles al uitverkocht. Zou echt tof zijn als we toch nog konden gaan. En Sevn als voorprogramma, sjeetje dat gaat veel goeds beloven!!

 126. Anas says:

  Ik luister al super lang naar the game en zou het wel geweldig vinden om hem live te zien ook was ik super skeer toen de kaartverkoop begon, daar naast sevn ook nog op stage dat word één en al vuur, hopen dat ik er bij mag zijn

 127. fasil says:

  ik een vriend hebben alle twee tattoo van de game said enough

 128. fasil kuipers says:

  ik en een vriend hebben alle twee tattoo van de game lyrics op ribben said enough

 129. Jenne Noterman says:

  Omdat mijn moeder mij niet kan verbieden te gaan als ik gratis tickets zou hebben!

 130. Lianne says:

  Omdat ik graag mn vriend zou willen verrassen.. Voor zijn verjaardag! Hij zou dit echt top vinden

 131. luci says:

  game is gewoon een real ass nigga, die nigga (oeps bedoel blanke kil) stitches is gewoon eine pussy.
  no maar the game is gewoon een real ass rapper, en het zou me dood hard lijken om deze nigga in het echt te zien.
  als ik win zal ik ook zien wie me echte mattie’s zijn, want nu wil niemand met een yung nigga praten, maar zodra ik kaartjes heb voor de game zullen al die bitches me ballen likken.
  de puna maak een goeie keuze, en geloof die fucking bullshit comments zoals, mijn broertje heeft kanker, of mijn neefje heeft iets, get the fuck outta here
  🙂

 132. Bob says:

  Omdat melkweg mij het gevoel geeft dat ik er ook bij hoor !

 133. Guus says:

  Omdat ik The Documentary 1 , 2 en 2,5 kapot draai!

 134. Djessay says:

  Puur omdat mijn mattie en ik áltijd te laat zijn met tickets bestellen voor optredens/concerten zoals dit..
  Altijd weer hetzelfde verhaal:
  Kijken wat voor concerten (en/of festivals) er zijn geweest waar we weer eens NIET bij waren.

  Plus Sevn Alias in het voorprogramma.
  Sign me up this time!

 135. bayoor says:

  Eerlijk? Ik was/ben te broke om ze zelf te kopen..

 136. Barrie says:

  Nou ik ging ooit naar index toen game daar was helaas kwam ik niet binnen?

  Toch maar wel beide albums gekocht want moet toch iets van hem horen daarnaast was ik te laat om kaartje voor melkweg te kopen? Dus als je op die gunnings bent zou ik het waarderen tho

 137. Rick berkhout says:

  Ik wil de kaarten omdat ik er graag Ik heen wou maar t was net uitverkocht

 138. Ferran Jay says:

  Just the other day, I saw a post on winning tickets for the game around my way
  I started to pray, I hopped up in that Maybach
  I know I said I wouldn’t but sometimes a nigga gotta crossover like A.I
  I crossover like Steph Curry, crossover like CP
  But I will not crossover so niggas can buy the CD
  This NWA ha, smokin’ that Bombay, we stay high
  Niggas is killin’, we out the way ha! We making sure we can see the show on that specific day ! Let them tickets for the ride therefor come my way !

 139. Ama says:

  Blushin’ in this 40 ounce, Lettin the ink from my pen bleed
  Cuz Marthin Luther King had a “DREAM!”, Aaliyah had a “DREAM!”, Left Eye had a “DREAM!”
  So I reached out to PUNA and “brought you all my dreamssssss!

 140. OreoMoneyGang says:

  Ik en me mattie willen naar the Game omdat we de laatste tijd te vaak smoke en we willen voor de verandering ff een andere planning

 141. Reinier says:

  Ik wil hier heel graag heen omdat ik heel erg fan ben van stitches

 142. BennoBaksteen says:

  Omdat ik een enge game fan ben. Skuurt

 143. Boet says:

  Na al z’n albums en mixtapes te hebben geluisterd en nog steeds luister, te horen of die ik het echt live ook zo goed is en hard komt. Of die nog steeds fuck g g g g g-unot!!! schreeuwt

 144. Bob says:

  they say sleep is the cousin of death, so my eyes wide open cause a dream is kin to your last bearth”- the game

  Dit dus

 145. KINGKIDDO says:

  i deserve the tickets because im gonna shine until my hearts stops

 146. J tot de l says:

  Omdat ik mijn eigen wil verassen :)…

 147. Hidde says:

  Gewoon omdat het kan.

 148. flexings says:

  omdat hij de beste rapper is die dit jaar in nederland komt!

 149. gooi1tje says:

  goot fan van hem dope albums en tracks on fire!!!! en telaat met bestellen

 150. Samuel says:

  Ik wil me niffo blij maken met deze tickets omdat hij fan is van the game zelf
  Vind ik ze tunes ook dope. Sevn is ook aanwezig en dat maakt het nog beter.

 151. Robert says:

  Een toffe verjaardags kado voor mij kan ik samen met mijn broer gaan die heel veel naar ze luistert, hij probeerde de kaartjes te krijgen maar het is niet gelukt, dus zou ik hem kunnen verassen met de tickets 🙂

 152. Levi says:

  Because I keep it eight more than 92. One Hundred!
  100% wil ik hier bij zijn. Ook perfect om de tentamenstress weg te feesten!

 153. Joey says:

  Ik wil deze tickets zo graag winnen, omdat ik al sinds day one fan ben van the game. Ik wou zoieso al kaartjes kopen, maar was helaas te laat. Dit zou een perfect cadeau zijn voor mn vriendin, aangezien ze bijna jarig is. Ons geluk zou niet op kunnen als we er met z’n tweeen naar toe kunnen !

 154. Michael Pernas Mesquita says:

  Heey Puna,

  Ik en een vriend van mij zijn al sinds het begin fan van The Game en dan bedoel ik echt in het begin sinds hij onderdeel was van de groep van 50cent.

  Ik zou zelf een keer naar de optreden gaan van hem maar toen was het concert afgezegd omdat, Eminem ook mee ging en hij niet meer kon vanwege het innemen van teveel slaappillen. Helaas hadden wij die dag pech..

  Ik hoop dat jullie ons gunnen en die tickets ons cadeau geven!!

  Bedankt voor de gelegenheid en nog de beste wensen!!

  Mvg,

  Michael

 155. Damian Jakobs says:

  Zou graag met eigen ogen willen zien hoe deze baas het publiek kan entertainen. Hoe kan dat nou anders door er gewoon bij te kunnen zijn!.

 156. youri says:

  Ik luister vaak naar de muziek van the game haal er vaak nog energie uit, plus ik draai like father like son deel 1 en 2 kapot omdat ik zelf vader word in mei van een son:) en hierdoor gaat t geld ergens anders heen dan feestjes. Maar dit zou ik wel willen meemaken! Greetz

 157. Jeffrey says:

  Ik ben jeffrey Mijn mattie heet jeffrey ik ben 27 january jarig en mijn mattie jeffrey die in dezelfde buurt woont op dezelfde school zit is dan ook jarig op 27 january we willen alle 2 gaan dit is hem waard S/o naar Puna.nl!!!!

 158. Gé Geurtsen says:

  Simpel, wil er heel graag heen maar had niet verwacht dat het zo snel uitverkocht was, ik was dus ouderwets te laat en kom hier mijn laatste kans grijpen!

 159. Haik says:

  Ik wil met mijn beste vriend heel graag naar dit concert, omdat ik en hij allebei hele grote fans zijn van The Game. We kennen al zijn liedjes uit onze hoofd en we hebben nooit de kans gehad om op een concert van hem te zijn. Wij zijn ook super grote fans van Sevn Alias, ik heb al zijn liedjes op mijn telefoon en we gaan altijd los op zijn muziek. Hoop dat ik de winnaar wordt en mijn beste vriend kan verrassen met deze geweldige prijs. Puna you are the best!!!

 160. David says:

  Omdat ik een maat meeneem, als ze dan vragen waarom gaan jullie naar dat concert is het antwoord: This is how we do!

 161. dubzzz says:

  The Documentary 2.5 is voor mij ver uit het beste hip hop album van dit jaar. Ik vind het album kwalitatief zelfs gelijkwaardig aan zijn debuut album The Documentary. De features, de sound en de feel van het album zijn on point. Daarnaast heeft The Game zijn manier van rappen iets aangepast. Minder name dropping en een iets snellere flow. Ik zou hem graag in de Melkweg willen zien. Was te laat met het bestellen van kaarten en had niet verwacht dat twee shows zouden uitverkopen. Ik hoop dat hij on stage net zo delivered als zijn laatste werk op cd!

 162. N. Kruithof says:

  Ik wil graag mijn broer verrassen, ook omdat hij al zo lang fan is. We doen te weinig dingen samen. Het lijkt mij super om hier heen te gaan en mijn broer een onvergetelijke avond te bezorgen.

 163. Jules says:

  Ik luister erg veel naar hiphop waaronder The Game (zeker nu; The Documentary 2) en Sevn Alias. Het zou geweldig zijn als ik een concert van hun mag meemaken.
  Ik en een maat van mij zijn bijna jarig. Ik op 22 hij op 17 januari. Ik zou dan natuurlijk mijn maat meenemen. Dat zou het perfecte verjaardags cadeau zijn!

 164. Fockop says:

  Omdat me Junta Failliet is en moet ff afleiding hebben haha

 165. de gimma says:

  omdat ik ga zorgen voor een moshpit

 166. trapmoney says:

  omdat ik sevn alias graag wil zien

 167. bruhhhhh says:

  Omdat the game facking dope is, en sevn ook super tof. Als hiphopliefhebber moet je daar gewoon een keer bij zijn geweest. Het lijkt me te ziek!

 168. Antonie says:

  Ik zou hier heel graag bij willen zijn met een goede vriend van mij, juist voor hem aangezien hij ziek is en dit misschien wel de laatste keer is dat hij The Game kan zien in Nederland. Hij is een enorme fan van The Game en heeft hem nog nooit live gezien. Dit is zijn kans!

 169. Jalis Kwyasse says:

  De reden waarom ik graag wil gaan, is omdat ik zelf the game een super toffe rapper vind en daarin tegen ben ik ook super erg fan van Sevn alias. Maar ik doe dit eigenlijk voor mijn beste vriend die ik dan kan meenemen, hij volgt the game al vanaf het begin van zijn carrière en hij kent denk ik elk nummer die hij ooit heeft gemaakt. Daarom lijkt mij dit de perfecte gelegenheid hem te bedanken voor alles wat hij ooit voor mij heeft gedaan en heb de dag van zijn leven te geven. Buiten dat is hij 29 januari jarig en lijkt me het een heel leuk dit als cadeautje te geven.

 170. Nicky says:

  Ben al lang fan, nu die weer in NL is ben ik natuurlijk weer te laat voor kaartjes. FML!

 171. Luwella Arion says:

  Mijn vriend en ik zijn dit jaar 10jaar bij elkaar. Precies 10 jaar geleden kwam het 1e album van The Game uit : The Documentary. Wij zijn vanaf dag 1 fan van the Game. Het zou HET ideale uitje zijn voor onze 10jarig jubileum!!! Toi toi toi???

 172. Robin says:

  Hier ook een lateboy….

 173. jayceon taylor says:

  Omdat the game sins the documentary in 2005 altijd in mijn persoonlijke top 3 van amerikaanse rappers staat. heb the documentary 2 & 2.5 gekocht via itunes.
  Had hier graag bin willen zijn maar was simpelweg te laat met bestellen omdat ik niet optijd geld had. een goeie maat van mij is 18 januari jarig en luistert zelf ook naar the game, zou t super tof vinden om er met hem heen te gaan!

 174. jayceon taylor says:

  en omdat het bijna een droom is om m in het echt te checken!

 175. Kelvin says:

  Ik luister vaak naar The Game en wil er graag heen omdat The Game altijd een originele rapper is gebleven die is maar al te graag luister ongeacht als het nou een album van nu of 10 jaar terug is.

  i.v.m. de drukte van mijn huidige studie is me de kaartverkoop van de show compleet voorbij gegaan, kwam daar te laat achter en zou toch heel graag er heen willen gaan.

 176. nicky says:

  het is me nog nooit gelukt naar een concert van the game te gaan en zou er tog eens graag egt bij zijn ik en mn goede vriend zijn all fan van hem sinds the documentary ,we volgen hem sinds dan elke dag ….
  game is degenen die ons hiphop bracht zonder hem zouden we nooit hiphop fans geworden zijn !! dit zou egt nice zijn
  ps hij blijft altijd origineel zal altijd mijn held zijn

 177. jamesfranco says:

  Omdat ik als enige in deze comments niet jarig ben.. 🙁

  Hahaha fa2 ik heb tickets man

 178. Luciano says:

  Grote fan van de game, grotendeels omdat deze man gewoon de kleuren blauw(crip) en rood(blood) op ze album heeft staan, als hij weer een liedje dropt stelt hij me nooit teleur, om deze man live te zien zou gewoon een eer zijn, je kan twee tickets winnen, de tweede zou ik gebruiken om me moeder mee te nemen die the game ook dope vind ?

 179. Nian says:

  Ik zou heeeeeeel graag de kaartjes willen winnen! Ben al ruim 8 jaar fan van The Game en heb helaas nooit de kans gehad om naar een concert van hem te gaan. Hoop dat ik kaartjes win en hiermee ook mijn broer over kan halen om samen The Game van dichtbij te bewonderen!

 180. don says:

  ik moet me eigen melden 3februari voor 3 maanden..
  heb al zo slecht tijd achter de rug
  zou echt dik zijn om nog een keer goed te chillen

 181. P says:

  Ik ben een paar jaar geleden geweest maar toen was die te dronken om zijn show af te maken, was leuk maar muzikaal was het minder. Zou graag nog een keer gaan en hopen dat het beter is. Nieuwe album is namelijk vet.

 182. Petje says:

  ik zou heel graag naar deze man willen gaan puur omdat ik al vanaf klein naar hem luister. deze man is wel een idool voor me dus zou wel mooi zijn

 183. taniwel says:

  … omdat ik de eerste ticketverkoop dag gemist heb. En omdat ik nooit iets win, maar dat zegt iedereen natuurlijk. En ik lik je pussy wel in ruil voor die tickets, Puna.

 184. Tom says:

  Geachte eer/mevrouq,

  Graag zou ik in aanmerking willen komen voor de desbetreffende tickets.

  Al lang ben ik fan van The Game, vooral zijn flow en zijn karakter is wat me aantrekt.

  Met zijn rauwe attitude uit California zou het mij een genoegen zijn om dit mee te mogen maken.

  Doordat ik tot een paar maanden geleden elke dag druk was met mijn studie is het er nooit van gekomen om een concert van hem bij te staan. Nu dat ik de kans heb zou ik daarom ook graag in aanmerking willen komen voor de tickets Puna !!

  Mvg,

  Tom

 185. Jason says:

  Vanaf wasbak The Game luisteraar maar heb The Game zelf nog nooit live gezien en daar naast ook benieuwd hoe Sevn live zijn stempel gaat drukken

 186. Benni says:

  Ik vind dat ik deze kaarten moet krijgen omdat ik kaarten zou kopen voor mij en me nicht maar dus toelaat was dus hier zou ze heel blij mee zijn. Alles 4 THE Fam???

 187. Kelvin Oord says:

  Cause its the west… ik ben een the game fan sinds Way way way back…. mijn 2016 zal een nog geweldigere begin krijgen als ik op 27 januari bij the game in de melkweg kan zijn. gek genoeg kan ik mijn vriendin hiermee ook heel erg blij mee maken. aangezien zij ook een the game fan is. kwam ik achter toen ik een tijd geleden the documentary HardCopy vond in haar CD-Rack. kort gezegt ik moet/wil hier heel graag bij zijn!!! Vibing its the WEST!!!!!!! Straight Outta COMPTON

 188. Frank says:

  Nou kijk eigenlijk heb ik een hekel aan hiphop ik ben namelijk een echte die hard Metallica fan. Maar aangezien ik een gierige klootzak ben en altijd open sta voor gratis shit wil ik graag een kans maken op de kaartjes. Mocht ik winnen dan beloof ik jullie dat ik de artiest in kwestie bekogel met een knuffel uit mijn My little pony collectie!

  Ik ga er van uit dat ik ze gewoon krijg dus alvast bedankt!

 189. Shamir says:

  The game is mijn favo rapper period!!
  Echter hem nooit live kunnen zien,, zo dope zijn als het nu wel kan thanks!

 190. osman says:

  Melvin en ik wilde gaan. Koray zou voorschieten. Vergeet die eikel het, haha. Thats why! Net afgestudeerd zou mooi zijn om zo te vieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.