Prijsvraag: Win De Onderbaas van RB djan

Aanstaande vrijdag 11 februari komt RBdjan’s solo debuutalbum De Onderbaas uit. Het album was al te koop op Bol.com en is nu ook te bestellen op iTunes. De Onderbaas is volledig geproduceerd door Soulsearchin’ en bevat gastbijdragen van onder andere Flex, Gers Pardoel, Jayh, Mr. Probz, Lange Frans en Kempi.

Op donderdag 10 februari viert RB de release van dit album in de Amsterdamse Melkweg. Hij neemt die avond Jayh & Adje mee en DJ’s the Partysquad, Jane Doe, Turne, Chief & FS Green zullen de platen aan elkaar draaien. Kaarten voor de release party zijn hier te bestellen.

Zoals je van Puna.nl gewend bent doen wij meestal iets speciaals rond grote releases en RBdjan mag met De Onderbaas niet ontbreken in dit rijtje. Daarom mogen wij vijf gesigneerde albums én tweemaal 2 kaarten weggeven voor de releaseparty. Hoe maak je kans op een prijs? Heel simpel, geef in een comment antwoord op de vraag: “Waarom kijk jij al zo lang uit naar de release van De Onderbaas?“. De winnaars worden op woensdag 9 februari bekend gemaakt.

Om je alvast in de stemming te brengen gooide RBdjan de afgelopen weken achtereenvolgens De Troon (video) en snippets van Slaap Kindje Slaap en Zonder Jou online.

6 February