Prijsvraag: Win VIP Pakket voor de finale van de GPVNL

Op zaterdag 10 december presenteren ‘s lands meest veelbelovende muzikanten zich in de finales van de Grote Prijs van Nederland 2011, de grootste competitie voor livemuziek. 1Duidig, Fly-Bro, Makkie & KrankJoram, Mulu, Ogri Ai en Zanillya zijn de finalisten van de Grote Prijs in de categorie HipHop. De finalisten nemen het zaterdag 10 december vanaf 20.00 tegen elkaar op in de Paradiso.

De finalisten maken kans op een prijzen pakket dat onder meer bestaat uit: € 5.000, een videoclip, studiotijd, festival optredens en professionele coaching. Daarnaast worden de Xite Publieksprijs en de MCN Beste Muzikant Prijs uitgereikt, beide t.w.v. € 1.000. Tijdens de finale zal ook de grote prijs winnaar van 2010 ‘KaliBwoy’ een optreden geven.

Wij geven 2 VIP pakketten weg voor de finale van de Grote Prijs van Nederland. Met het VIP pakket mag je gratis naar de Grote Prijs, gratis drinken, backstage access en je krijgt een exclusieve Grote Prijs T-shirt. Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment te laten weten waarom jij het verdient om dit prijzenpakket te winnen.

6 December

X