Prijswinnaars luistersessie Boef en de Gelogeerde Aap

Op de valreep schreven Boef en de Gelogeerde Aap gisteren een prijsvraag uit voor de bezoekers van Puna.nl die graag hun luistersessie van vanavond willen bijwonen. Uit de reacties mochten wij vijf mensen gelukkig maken met een uitnodiging voor deze exclusieve luistersessie. De onderstaande mensen kunnen vanavond als allereerste het debuutalbum van de Grote Prijs finalisten beluisteren.

Poeloe
Robbin
Harmen Krabben
Zuidstrijker 013
Daniel S

Allemaal gefeliciteerd, er wordt via de e-mail contact met je gemaakt. Boef en de Aap brengen op 21 januari het album Wij Zijn uit via Top Notch. Vroege vogels kunnen het album nu al bestellen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

6 January

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.