PUMA blaast de iconische CELL sneakers nieuw leven in en dit is waarom je ze wil hebben

De jaren negentig stonden garant voor een boost aan nieuwe hardlooptechnologieën en PUMA was een van de voorlopers hierin. In 1998 introduceerde het merk de CELL technologie en vanaf vandaag, twintig jaar later, gaan we de technologie opnieuw tegenkomen op straat en in je kast.

PUMA CELL Venom

Overal in het straatbeeld zie je de terugkeer van de jaren negentig in mensen hun outfits. Van old school tracksuits tot kleurrijke jassen en vintage brillen. Deze fits kunnen nu perfect aangevuld worden met de release van de PUMA CELL Venom OG. Deze smoothe sneaker ademt de sfeer van jaren negentig en hoort tussen je collectie, al is het om de hype voor te zijn. De runners met de comfortabele CELL technologie zullen in 2019 in verschillende colorways uitkomen en er staan een aantal dope samenwerkingen op de planning met merken als BAIT, Overkill en Ferrari. Met de Venom verandert elke straat waar je loopt in een runway.

PUMA CELL Endura

PUMA brengt de populariteit van runners en chunky sneakers op perfecte manier samen met de PUMA CELL Endura ‘Patent 98′. De sneaker geeft het gevoel dat je rechtstreeks uit de jaren negentig gelopen komt en tegelijkertijd voelt het alsof je op wolken loopt. Het silhouet bevat de ideale combinatie tussen robuust en subtiel, door de unieke veterconstructie en opvallende zool. De Endura Patent ’98’ heeft uiteraard een update gehad en door o.a. de slankere neus en de suède details ziet de sneaker er extra smooth uit. Naast de ‘Patent 98’ verschijnt ook de PUMA CELL Endura OG voor vrouwen dus als jullie de sneakers nou voor elkaar kopen als kerstcadeau beginnen jullie 2019 met extra drip.

De gehele PUMA CELL collective is vanaf vandaag te verkrijgen bij verschillende winkels. De PUMA CELL Venom bij Sneakerbaas en de PUMA CELL Endura ‘Patent 98’ is verkrijgbaar bij Maha en Avenue. Maar ook bij Panthers, PUMA.com en andere PUMA-winkels wereldwijd ben je voor de nieuwe CELL aan het juiste adres!

More Stories
Video: Doenormaal – Hide & Seek ft. Telezah