PUMA en STAMPD werken opnieuw samen en brengen de 96 Hours collectie uit

PUMA en STAMPD verlengen hun samenwerking met een nieuwe collectie genaamd 96 Hours. Doordat de twee verschillende bedrijven hun krachten bundelden, heeft dat gezorgd voor een unieke uitkomst. 96 Hours is namelijk de essentiële reisgenoot door de functionele elementen die de items bevatten en speciaal bedoeld voor de zomer van 2017. Met de inspiratie van de zogenoemde “urban nomads” in hun achterhoofd creëerden zij de 96 Hours collectie.

Ook dit keer houdt STAMPD het cool met minimalistische designs en gedempte tinten. De STAMPD PUMA Clyde wordt opnieuw geïntroduceerd in de twee nieuwe kleuren: Whisper White en Drizzle. De Trinomic Woven krijgt een update in de nieuwe kleuren High Rise en Steel Grey.

De nieuwe items zijn speciaal bedoeld voor de actieve lifestyle. Zo kun je de PUMA x STAMPD Jackpack gemakkelijk omtoveren van jas naar rugzak en andersom. Verder bestaat de collectie uit een wetsuit geïnspireerde track pants, een tanktop en een sportbroek. Al die items bevatten een ademende laag speciaal om te joggen in de zomer.

De nieuwe collectie is nu verkrijgbaar op PUMA.com en in de PUMA winkels. De collectie is in Nederland te koop bij onder andere de Bijenkorf, ETQ, Re-issue en Baskèts. Bekijk de collectie hieronder.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

1 May

X