PUMA & Limited Edt eren Singapore met nieuwe Disc Blaze samenwerkingen

limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-08
In navolging van hun Blaze of Glory vorig jaar, dropt Limited Edt Chapter II en Chapter III van hun samenwerking met PUMA. Dit keer gaat het om de Disc Blaze in twee verschillende colorways.

Singapore staat centraal in de samenwerking, met Chapter II die in het teken staat van de modernisering van de stad aan de hand van de Britten. De blauwe glow in the dark upper refereert naar de oceaan.

De Chapter III Disc Blaze staat voor het Singapore zoals we het nu kennen. In de schoen herken je het grijs van de vele gebouwen in de stad en de midsole en toe guard refereren naar de Marina Bay.

De sneakers komen in genummerde dozen en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-01 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-02 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-03 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-04 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-05 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-06 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-07 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-08 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-09 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-10 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-11 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-12 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-13 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-14 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-15 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-16 limited-edt-puma-disc-blaze-sneakers-17

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

12 July

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Opgezwolle producer Delic is terug met nieuwe track The Oasis"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
323t
Gast
323t

Delic zn samplegame is nog on point. Hopelijk word die ook weer de master van de harde drums

wpDiscuz