PUMA viert 50 jaar Suede in samenwerking met luxe merk MCM

Vorige week waren we bij de viering van het 50 jarig bestaan van de iconische PUMA Suede met Bobbito Garcia in Londen. PUMA heeft samen met Bobbito, een kenner van basketbal, hiphop en de straten van New York City, de originele Suèdes in een nieuwe jasje gehesen.

Vandaag presenteren ze weer een nieuwe collectie in teken van het 50-jarig bestaan. Ditmaal is het een samenwerking met MCM. MCM kan je kennen van luxe leren producten. Ook ditmaal zijn de schoenen zo gemaakt dat ze geassocieerd worden met zowel MCM als PUMA. Op de tong van de schoen zie je een juweel-achtige plate met het MCM logo en een uniek registratienummer, dit is een knipoog naar de exclusiviteit van de MCM handtassen. Ook zijn de veters van leer met een metalen nestel. Er is zelfs over de schoenendoos nagedacht, die is namelijk van canvas materiaal.

De schoenen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: klassieke cognac, wit en een multicolor in rood-blauw. Naast schoenen hebben ze ook tracksuits vrijgegeven. En ook deze pakken zijn te krijgen in cognac en rood-blauw.

Deze exclusieve collectie is op 26 en 27 mei verkrijgbaar in de Patta Pop-up shop (Zeedijk 61).

Check de hele collectie hieronder.

More Stories
Opname videoclip zorgt voor file op Amsterdamse snelweg